Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelj pilota:

Bio je rastrojen zbog obiteljskih problema, nije bio u stanju letjeti

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
26.03.2014.
u 11:47

Prijatelj, također pilot, izjavio je kako su Šaha mučili obiteljski problemi te se činilo da nije bio u stanju upravljati avionom

Zaharie Ahmad Šah, pilot nestalog aviona Malaysia Airlinesa, prije kobnog leta bio je rastrojen zbog ženine odluke da se iseli iz obiteljskog doma. Izjavio je to prijatelj pilota i dodao kako je moguće da je avion poveo na ''posljednju vožnju'' prije no što se srušio u Indijski ocean, pri čemu je život izgubilo 239 ljudi.

Prijatelj, također pilot, za NZ Herald izjavio je kako su Šaha mučili obiteljski problemi te se činilo da nije bio u stanju upravljati avionom.

– On je vrhunski pilot. Iako nisam medicinski stručnjak, sa svim što mu se događalo u životu, Zaharie vjerojatno nije bio u stanju letjeti, rekao je prijatelj koji je želio ostati anoniman.

Tvrdnje su se pojavile nakon što je otkriveno da je pilot naglo popeo avion na visinu veću od 13.000 metara prije nego što je nestao s radara. Na toj visini ostao je 23 minute, ali stručnjak je objasnio kako je kisika nestalo nakon 12 minuta zbog čega su putnici i posada pali u nesvijest.

>> Kako smo izračunali da je avion završio na dnu oceana

>> Žene poludjele za mladim pilotom: Nije pronašao avion, ali je postao senzacija

Komentara 5

DU
Deleted user
12:18 26.03.2014.

Dragi novinari VL-a, ostavite se corava posla te prepisivanja nekakvih clanaka zute stampe koja sa zivotom nema veze! Na primjer, kakve veze ima visina leta? I na 10.000 metara, visini na kojoj vecina aviona normalno leti, nema dovoljno kisika za zivot izvan aviona! Dajte prestanite pisati i prenasati gluposti i obrazujte barem jednog novinara da moze elokventno pisatio o toj temi!

T1
t111
12:05 26.03.2014.

glupost i obicno novinarsko naklapanje. prisebnost pilota je vrlo bitna kod uzlijetanja/slijetanja, a ostatak puta je vise manje u rukama autopilota

Avatar GrgaPrgomet1941
GrgaPrgomet1941
12:00 26.03.2014.

Ovo čitati zvuči jednostavno nevjerojatno, tu nemaš što ni komentirati. Ovo se protivi zdravom razumu i pitam se kuda ide ova civilizacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije