Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandar Vučić:

'Neka se svi ograde žicama, Srbija neće ni jedan metar podići'

Aleksandar Vučić
Foto: Tomislav Krasnec/PIXSELL
1/11
20.10.2015.
u 13:58

- Neka drugi podižu zidove. Neka radi tko što hoće, ali mi nećemo podizati zidove - rekao je srpski premijer.

- Neka se svi ograde žicama, Srbija neće ni jedan metar podići - kazao je danas srpski premijer Aleksandar Vučić komentirajući najave da bi zbog izbjegličke krize i druge države EU, kroz koje prolaze migranti, mogle početi zatvarati granice, kao što je to učinila i Mađarska podizanjem ograde na granici sa Srbijom i Hrvatskom, prenosi RTS

- Neka drugi podižu zidove. Neka radi tko što hoće, ali mi nećemo podizati zidove - rekao je Vučić i dodao da će držati stvari pod kontrolom, bez obzira u kakvoj se situaciji nalazili. - Nećemo nikoga ubijati, kako životinje tako ni ljude - kazao je srpski premijer te naglasio da Srbija neće podići niti jedan metar žice, čak i ako se svi drugi ograde. 

Srbija tvrdi da je hrvatska policija jučer napala novinare na srpskom teritoriju te su najavili da će zbog toga podnijeti prosvjednu notu. Vučić je kazao da se nada kako je to bio izolirani incident. 

- Želim vjerovati da je to bio izolirani incident koji se više neće ponoviti - kazao je srpski premijer i dodao da Srbija želi najbolje odnose s Hrvatskom i da će se tako i ponašati. 

>>Sve priče o izbjeglicama čitajte u našem specijalu Izbjeglička kriza

>>Kroz voćnjake i polja oko tisuću izbjeglica probilo se u Hrvatsku!

>>Pusić o zatvaranju hrvatske granice: Sve je moguće, ali mi to ne želimo

>>Srbija će uputiti prosvjednu notu Hrvatskoj zbog napada na novinare

Komentara 49

BO
bonzobgd
14:19 20.10.2015.

Alo bre komsije, pobegnem od ovog kod vas na portal, da citam vesti iz sveta a vi njega na naslovnu. A da vam ga poklonimo :).

Avatar Peterančan
Peterančan
14:06 20.10.2015.

Jel taj kaj u rodu sa "hrvatinom" Milanovićem?

Avatar Marko314
Marko314
15:47 20.10.2015.

Super! Izvrsno! Jedina dobra vijest danas. Srbija je bila, ostala i biti će septička jama Europe. Hvala Bogu da oko nas postoji neko još blesaviji od Milanovića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije