Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.06.2013. u 12:00

Premijer je vidno ljutit odbio optužbe da štiti zločince te istu optužbu uputio Crkvi i HDZ-u poručivši im “e, sad ćete vidjeti” i najavio uvođenje u Ustav odredbe prema kojoj za politička ubojstva nema zastare

Zoran Milanović, hrvatski premijer, održao je vatreno izlaganje na sjednici Vlade mada je na početku govora rekao da “neće reagirati emotivno”. Premijer je vidno ljutit odbio optužbe da štiti zločince te istu optužbu uputio Crkvi i HDZ-u poručivši im “e, sad ćete vidjeti” i najavio uvođenje u Ustav odredbe prema kojoj za politička ubojstva nema zastare. “Tjerali ste lisicu, a istjerat ćete King Konga”, furiozno je zaključio premijer obraćanje političkim protivnicima. Tko zna što bi tek rekao da je reagirao emotivno?

Širić Hajdukov novac ipak reinvestirao u Dalmaciju

Željko Širić, bivši sudac i dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, nalazi se na optuženičkoj klupi Županijskog suda u Zagrebu zbog uzimanja mita od 30 tisuća eura za osiguravanje “poštenog suđenja” NK Hajduku. Prema pisanju Jutarnjeg to nije jedino suđenje bivšem čelniku HNS-a jer ga čeka i suđenje zbog bespravne gradnje u zaštićenom obalnom pojasu u uvali Spacamiža u Milni na otoku Braču. Osim što oba slučaja govore o sučevoj sklonosti da ne poštuje zakon, treba zapaziti da je Širić ipak Hajdukov novac “vratio”, reklo bi se – reinvestirao u Dalmaciju. Pa makar u bespravno sagrađenu vikendicu u djevičanskoj uvali pokraj Milne, na korak-dva od mora.

Kome Šeks poručuje da Ustav nije vreća u koju se trpa

Vladimir Šeks, saborski zastupnik HDZ-a, nove prijedloge Vlade komentira riječima “nije Ustav vreća da se svašta u nju trpa”. Vrijedi li ta Šeksova ocjena i za zahtjev da se u Ustav unese definicija braka?

Profesor otkrio kako lopovi biraju stanove

Davor Juranić, profesor psihologije iz Šibenika, ogorčen učestalim provalama u stanove požalio se pismeno ministru Ostojiću da policajci samo konstatiraju krađu i nisu dovoljno učinkoviti. Stoga se Juranić dao u privatnu istragu i uočio da se najčešće provaljuje u one stanove koji imaju samo jednog stanara, a što piše na listi stanara zalijepljenoj na ulazu. Samouki detektiv umjesto ministru treba pisati predstavniku stanara da ubuduće ne objavljuje broj članova kućanstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?