Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski STARTUP

MashMe nije uspio na Kickstarteru, ali optimizam je i dalje tu

MashMe
Foto: MashMe
11.06.2015.
u 13:22

Unatoč obećavajućem početku, ovaj startup na kraju je prikupio tek nešto više od 17.000 od ciljanih 50.000 dolara

MashMeova crowdfunding kampanja na Kickstarteru nije uspjela. Unatoč vrlo obećavajućem početku, ovaj startup na kraju je prikupio tek nešto više od 17.000 od ciljanih 50.000 dolara. Podržao ih je 301 "backer".

U MashMeu ipak zadržavaju optimizam, a na epizodu s Kickstarterom gledaju pozitivno.

– Iako kampanja nije polučila željeni rezultat, ovo je definitivno bilo odlično iskustvo te smo naučili puno otkako su dva tipa počela prtljati u garaži prije tri godine – objavili su na svom Facebook-profilu, dodajući kako će oživjeti MashMe na neki drugi način.

MashMe je, podsjetimo, u rujnu prošle godine pobijedio na natjecanju tehnoloških ideja Idea Knockout, osvojivši odlazak na CES-u u Las Vegasu, gdje su se predstavili ove godine. Pobijedili su i na prvom izdanju startup-konferencije Zagreb Connect u studenom prošle godine odnijevši nagradu od 50.000 kuna.

MashMe omogućuje stvaranje 3D-animiranih videa u samo nekoliko minuta. Koristeći samo web kameru, vaši pokreti tijela, izrazi lica, i glas se u stvarnom vremenu prenose na animirani lik, navode u MashMeu. Korisnicima je također omogućeno da razgovaraju sa svojim prijateljima kao animirani likovi.

301 backers and more than $17 000 raised. Amazing 33 days are behind us and we would like to thank all of our backers...

Posted by MashMe on 10. lipanj 2015

 

>> Hrvatski Baggizmo krenuo u prikupljanje novca na Kickstarteru

Komentara 2

LO
loza
18:10 11.06.2015.

toliko smo jadna nacija da ovo bude poslovna vijest:(

Avatar Honduras
Honduras
11:08 12.06.2015.

pa naravno da nije uspio - jer to nikome ne treba. a to što je pobijedio kod nas na najtecanju - to govori samo o nivou tog natjecanja. jad i bijeda. ljudi misle kako će doći do milijuna tek tako - naprave neku besmislenu aplikaciju - i lovica je tu. pa takvih ima stotine tisuća širom svijeta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije