Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na prijevremenim izborima

Kandidat HDZ-a za sisačko-moslavačkog župana Ivo Žinić

Ivo Žinić
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
19.09.2014.
u 15:30

Ivo Žinić (54) već se prije godinu i pol natjecao za ovu funkciju, no izgubio je u drugom krugu od tadašnje županice Marine Lovrić Merzel.

Županijski odbor HDZ-a jednoglasno je u četvrtak navečer odlučio kako će HDZ za župana, na prijevremenim izborima 12. listopada, kandidirati Ivu Žinića, čelnika županijske organizacije HDZ-a.

Ivo Žinić (54) već se prije godinu i pol natjecao za ovu funkciju, no izgubio je u drugom krugu od tadašnje županice Marine Lovrić Merzel.

"Pokušat ću opet pokazati i dokazati građanima da dolazi jedna nova generacija ljudi koji žele promijeniti način upravljanja županijom, ali i politiku. Kritizirao sam način vladanja i upravljanja bivše županice koji će sada imati i sudski epilog, a vjerujem da će građani županije nas prepoznati kao nove ljude kojima je cilj rad za opće dobro, a ne osobni interes. Treba promijeniti percepciju o političarima i pokazati da nisu svi korumpirani.", rekao je Ivo Žinić.

Ivo Žinić je bojnik Hrvatske vojske, zaposlenik Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, Dugogodišnji je član HDZ-a. Bio je predsjednik Gradskog vijeća Grada Gline u dva mandata te dogradonačelnik Gline od 2005. do 2009. godine.

Tko će mu biti kandidati za dožupane još se ne zna. "Odluka će se znati u srijedu ili četvrtak. Mi smo u koaliciji sa strankama HSS, HSP AS i sukladno tome ćemo se dogovoriti",rekao je Žinić.

>> Ivo Žinić potvrđen kao HDZ-ov kandidat za župana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije