Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI VATRENI

Zvonimir Boban 'okrznuo' Dalića: Nije mu jasno zašto Hrvatska igra na taj način

Petrinja: Utakmica legendi Hrvatske i Slovenije
Slavko Midzor/PIXSELL
20.04.2021.
u 19:30

Bivši kapetan vatrenih oštro je osudio osnivanje Superlige te najavio da će protiv njih biti poduzete najstrože moguće mjere.

Nakon što je preuzeo novu funkciju u Uefi, Zvonimir Boban je prokomentirao nekoliko tema za slovenske medije. 

Na samom početku osvrnuo se na svoje prijateljstvo s trenutnim predsjednikom Uefe, Aleksanderom Čeferinom.

- Bez obzira na određene sporove koje smo imali dok sam još radio u Fifa-i jer ove dvije organizacije ponekad imaju oprečne interese, što je vrlo komplicirano, Čeferin i ja smo uvijek smo održavali odličan odnos, vrlo iskren.

Spomenuo je kako imaju povezanost prema tome da naprave nešto za svoje narode, Hrvate i Slovence kad već imaju tu mogućnost. Kratko je prokomentirao i osnivanje Superlige

- Ti klubovi žele ukrasti nogomet od navijača i Uefa će zato protiv njih poduzeti najžešće moguće mjere.

Ovaj velikan hrvatskog nogometa i bivši kapetan dotaknuo se i poraza Hrvatske od Slovenije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

- Hrvatska nije bila na odgovarajućoj taktičkoj razini, igrala je čudan romb i na neki je način Slovenija kontrolirala utakmicu cijelo vrijeme, svih 90 minuta, u kojima nije bilo puno preokreta. To me iznenadilo, jer objektivno gledajući, Hrvatska je bolja momčad, ali Slovenija je u potpunosti zaslužila tu pobjedu - zaključio je Boban.

Komentara 5

RE
RedTree
23:18 20.04.2021.

Prvo ukinite sramotnu konferencijisku ligu koja služi da se odvoje mali od velikih. Drugo za romb se slažem, samo 4-2-3-1 s pravim centarforom.

DH
dalibor.hren
21:25 20.04.2021.

Asistent Thuramu za pobjedu 98.?

DU
Deleted user
23:35 20.04.2021.

Zvone, sjednite za stol sa ovima iz superlige i dogovorite neki zajednicki model. Recimo kad bi svi savezi isli na 1.ligu od 10 ekipa i dvokruzno je to 18 kola, taman da krenu u 01.09. i zavrse do Bozica. I ubacite jos dva vikenda za repke kvalifikacije i par nacionalnih kup utakmica. I npr. prvaci idu direktno u ligu prvaka, kojima jos dodate po koeficijentima iz liga petica top 5 ekipa. Tako da na proljece ekioe do kraja 5.mjeseca igraju samo EU natjecanja i to u tri razine LP, EL i CL , a onih drugih 5 iz nacionalnih liga igra proljetnu ligu sa 5 prvoplasiranih iz druge nacionalne lige i nore se za zadrzati mjesto u 1.lihi iz koje se opet najesen boris za EU. I pauza par tjedna u prvom mjesecu i par tjedana u 8.mjesecu za pripreme i rekuoeraciju. I dogovorite svjetsko i evroosko svake dvije godine... tako da svako ljeto imamo prvenstvo od 15.07.do 15.08. dakle pregrst lijepih utakmica a i za spinzore interesantno, a sa druge strane igraci bi igrali cca 40-50 utalmica sto u repki sto za klub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije