Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA OČEKIVANJA

Ova sportašica izazvala je 'ludilo' kod medija i navijača: Pogledajte sami zašto!

Foto: Instagram
1/10
20.04.2021.
u 18:20

Ako je vjerovati stručnjacima, čeka je sjajna karijera. Ako je vjerovati prvotnim reakcijama, bit će slavna bez obzira na igre koje prikaže.

Amerikanka Kysre Gondrezick (23) preko noći postala je američka ljubimica i ostvarila san igranja u WNBA.

Tijekom drafta izabrana je u Indiana Fever i zaplakala od sreće. No nije se ni najmanje nadala da će biti proglašena najljepšom košarkašicom lige u kojoj još nije zaigrala.

Bila je četvrti izbor drafta, a za tako nešto dokazala se kroz igre za West Virginia Mountaineerse, ekipu koja je dio Sveučilišta West Virginia. Igra na poziciji razigravača...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kysre Gondrezick (@kysrerae)

 

 

Ali, sve te kvalitete nisu joj donijele tu "prekonoćnu" slavu. Ostvarila je to zbog svog zanosnog izgleda, koji je teško ne primijetiti, ali nije ga pravedno postavljati u prvi plan.

Nažalost, ili nasreću, društvene mreže i mediji su "eksplodirali", njen Instagram profil pridobio je tisuće novih pratitelja. Ipak, želja ove 175 centimetara visoke talentirane košarkašice jest pridobivati pažnju onime što pokazuje na parketu.

Ako je vjerovati stručnjacima, čeka je sjajna karijera. Ako je vjerovati prvotnim reakcijama, bit će slavna bez obzira na igre koje prikaže.

Ključne riječi

Komentara 2

RO
roland
18:40 20.04.2021.

Za razliku od Nine, Maje, Vlatke i Severine, ovoj nisu potrebni tretmani orošavanja vagine.

RO
roland
18:42 20.04.2021.

Jelena Februar i Nataša Janjič orošavaju intimne dijelove, a ova se sunča i čeka mulata od 23 cm da ga primi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije