Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska

Zvijezde 'elfa' Özil i Gündogan slikali se s Erdoğanom i šokirali Nijemce

15.05.2018.
u 18:47

Obojica nogometaša za susreta u Londonu darovala su Erdoğanu svoj dres, a turski predsjednik to je iskoristio za svoju predizbornu kampanju

Dvojica njemačkih nogometnih reprezentativaca turskog porijekla Mesut Özil i Ilkay Gündogan došli su pod udar njemačke javnosti nakon objavljivanja fotografija s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoğanom. U njihovom je društvu bio i Cenk Tosun, igrač Evertona, dok Emre Can iz Liverpoola nije želio.

Obojica nogometaša za susreta u Londonu darovala su Erdoğanu svoj dres, a turski predsjednik to je iskoristio za svoju predizbornu kampanju.

Mesut Ozil i Recep Tayyip Erdogan
Foto: Reuters/Pixsell
Gündogan je to učinio uz prigodnu poruku: “S velikim poštovanjem prema mojem predsjedniku.” Čudno, jer je u intervjuu prošle godine izjavio da ga politika ne zanima. “Za Njemačku igraju, za Erdoğana se bore”, naslov je Bilda koji žestoko kritizira dvojicu nogometaša.

Neki čak traže da ih se izbaci iz reprezentacije.

1/4

Komentara 24

IL
ilijan
19:17 15.05.2018.

Mislite da se oni osjećaju Nijemci ili!? Oni si Njemačku samo iskoristili

SX
sudbina x
19:38 15.05.2018.

Mogu oni njega politički podržati ali onda ne mogu igrati za drugu državu...Ja bi ih izbacio kao primjer drugima...

PR
prajdali100
19:33 15.05.2018.

Da li ovu sliku vidjela gospođa Merkel ? Mašala, vidi junaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije