Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marca piše

Španjolci izbacili Tursku iz utrke za Livakovića: Hrvat dobio puno bolju ponudu sa Zapada

Zagreb: Dinamo je uvjerljivom pobjedom protiv Gorice proslavio naslov prvaka
Foto: MarkoLukunic
1/3
29.05.2023.
u 17:28

Villarreal se sprema pronaći novog golmana od kada je Argentinac Gerónimo Rulli u siječnju prodan Ajaxu, a trenutni golman Pepe Reina ima već 40 godina

U posljednje vrijeme sve se više priča o mogućem odlasku vratara Dinama Dominika Livakovića s Maksimira. Hrvatski reprezentativac s Dinamom ima ugovor do kraja sljedeće godine, ali obzirom da ga nije produžio pitanje je hoće li u Zagrebu ostati. Stizale su ponude iz Turske, a predvodi ih Fenerbahče. 

Međutim, prema pisanju Marce u igru se uključuju i Španjolci. Konkretnije, Villarreal. Prema pisanju španjolskih medija, klub traži vratara za iduću sezonu. Njihov trenutni golman, Pepe Reina je odigrao dobru sezonu, ali ima već 40 godina. Gerónimo Rulli je do zime igrao za Villarreal, ali u siječnju ove godine prodan je Ajaxu.

GALERIJA Dinamo proslavio naslov prvaka pred 16.000 gledatelja

Zagreb: Dinamo je uvjerljivom pobjedom protiv Gorice proslavio naslov prvaka
1/9

Tvrde kako su iz španjolskom klubu za Livakovića ponudili sedam milijuna eura, dakle tri manje od deset kojih Dinamo traži. Druga i jeftinija opcija im je Paulo Dino Gazzaniga koji trenutno nastupa za Gironu, devetoplasiranu momčad španjolske prve lige, čija ja cijena prema Transfermarktu oko 2 i pol milijuna eura.

VEZANI ČLANCI:

"Sjajno je nešto ovakvo doživjeti kao igrač. Najbitnije je da smo pobijedili. Hvala publici koja je došla u ovolikom broju, napunili smo stadion i tako treba uvijek biti", rekao je Livaković nakon nedjeljne utakmice protiv Gorice pa dodao:

"Ostajem li u Dinamu? Lijepo mi je u Maksimiru. Pričat ću s ljudima iz kluba. Ni sa kim se nisam dogovorio. Koncentriran sam na Ligu nacija, koju imamo priliku osvojiti. Ademi mi je dao na kraju sezone da dignem pehar i zahvalan sam mu na tome. Bio je donedavno tu i on je ikona."

VIDEO Igrači Dinama proslavili naslov s navijačima, fešta trajala do kasno u noć

Komentara 9

CR
crocro
18:47 29.05.2023.

Opet nam za bisere daju siću. Livaković vrijedi 15-20 milja a netko će ga dobiti za bagatelu. Ali nije prvi slučaj. Tek kada odu u velike klubove onda im cijena vrtoglavo raste. Ako pokaže dobre partije u Villarrealu (naravno ako tamo završi), ponude će stizati u desecima milijuna. Ali izlazna cijena iz Maksimira je uvijek niska, poput početne cijene na licitacijama. Livaković doista vrijedi više cijene.

GR
Greben
18:48 29.05.2023.

Hazl113 - Kad bi bilo po tebi Barcelona, Ral Madrid, PSG, Manchester United… ne bi uopce imali publiku jer nitko nije rodjen u njihovom gradu. Jedino sto ti preostaje je zatvorit se u sobu s dva kljuca, a prije togaa izbacit TV, komp, mobitel i radio. A mi drugi cemo uzivat u dobrij tekmi!

EJ
ejStef
19:26 29.05.2023.

Odigrati Ligu nacija i nadati se dobrom nastupu. Tada će vrijediti i još više... No, kud god ode, bitno je da brani, a ne da sjedi na klupi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije