Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PEH...

Zvijezda NBA lige slomila šaku hrvatskom košarkašu: Sezona je za njega gotova!

NBA: San Antonio Spurs at Utah Jazz
Chris Nicoll/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
14.05.2021.
u 09:53

Spursi su poraženi na gostovanju kod Brooklyn Netsa 1128:116, a Šamanić je slomio četvrtu metakarpalnu kost u šaci lijeve ruke.

Luka Šamanić za San Antonio Spurse ne dobiva previše prilika zaigrati, a i kad dobije to je najčešće u utakmicama koje su riješene. I u jednoj takvoj dogodila mu se teška ozljeda...

Naime, Spursi su poraženi na gostovanju kod Brooklyn Netsa 1128:116, a Šamanić je slomio četvrtu metakarpalnu kost u šaci lijeve ruke.

Dogodilo se to u posljednjoj četvrtini utakmice, kad je Luka krenuo prema košu i u pokušaju da ga zaustavi, James Harden udario je loptu i ona je nezgodno udarila u njegovu ruku. Zbog toga ga čeka pauza od šest do osam tjedana.

Dakle, čak i ako Spursi uspiju u doigravanje, nakon dodatnog razigravanja, Luka Šamanić neće zaigrati...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije