Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Točno su mu 43. godine

Žutome rođendan čestitao i Eurosport

\'prosinecki zvezda trener\'
12.01.2012.
u 15:19

Ponajbolji nogometaš rođen na ovim prostorima ikada, Robert Prosinečki, danas slavi 43. rođendan.

Rođendan velikog Žutog na svojim je stranicama obilježio Hrvatski nogometni savez, sjetio ga se i ugledni Eurosport, a posebnu čestitku svom treneru uputile su Delije.

"Lucidnom mađioničaru u kopačkama, čarobnjaku s bubamarom, strijelcu najnevjerojatnijih golova na svim kontinentima ovog planeta, vlasniku desetaka tisuća najraznovrsnijih driblinga, stvaratelju izjednačenja, preokreta, povijesnih, uvjerljivih ili onih manje važnih pobjeda, osvajaču kaznenih prostora, trofeja, priznanja, paleta, titula, uzdaha i aplauza, čovjeku u čiju viziju vjeruju i najveći skeptici najvoljenijeg srpskog kluba, upornom, vrijednom, hrabrom, neuobičajeno iskrenom i neumorno karizmatičnom, jednom jedinom, neponovljivom, našem najdražem Robiju, sretan rođendan!", napisali su Delije.

Ključne riječi

Komentara 9

ZD
Zoran-Düsseldorf
15:42 12.01.2012.

Cestitke Robi,sve naj,naj ti zelim.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
15:51 12.01.2012.

\"Ponajbolji nogometaš rođen na ovim prostorima ikada\" A koji su to, molim te, \"ovi prostori\"? Prosinečki je rođen u Njemačkoj, u Villingen-Schwenningenu.

PR
prosinecki
20:58 12.01.2012.

Sretan rodjendan legendo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije