Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki transfer

Bomba u NBA-u: Kawhi Leonard i Paul George stižu Zupcu u LA Clipperse

Kawhi Leonard i Paul George
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
06.07.2019.
u 09:36

Dolazak Georgea u Clipperse bio je preduvjet Leonarda za odlazak u Los Angeles

Najkorisniji igrač posljednjeg NBA finala Kawhi Leonard odlazi iz Toronta u LA Clipperse, javlja Adrian Wojnarowski, novinar ESPN-a.

U Los Angeles stiže i Thunderova zvijezda Paul George. Ova transfer bomba jutros je odjeknula košarkaškim svijetom.

Kawhi Leonard i Paul George
1/9

Oklahoma City će tako dobiti veliku povlasticu na sljedećem draftu. Dobili su Talijana Danila Gallinarija i Shaija Gilgeous-Alexandera, te četiri nezaštićena izbora prve runde drafta i jedan zaštićeni pick.

Dolazak Georgea u Clipperse bio je preduvjet Leonarda za odlazak u Los Angeles.

Kawhi Leonard i Paul George međusobno dogovarali način kako da zaigraju zajedno u Clippersima, a kad su ga našli George je od kluba zatražio transfer. Oklahoma City je pristala na uvjete, ali se sada osigurala za buduće draftove.

Leonard je imao sastanak s vodstvom  tri potencijalna kluba prije nego se odlučio za Clipperse, a tu su još bili njegovi Toronto Raptorsi i LA Lakersi.

Hrvatski reprezentativac Ivica Zubac tako će dobiti sjajan dvojac te će sljedeće sezone LA Clippersi biti jedni od favorita u Zapadnoj konferenciji.

>> Trening hrvatskih košarkaša na Ljetnoj NBA ligi u Las Vegasu

Komentara 1

GV
golub Vaso
09:42 06.07.2019.

Zubac nema još ugovor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije