Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATI U NBA

Zubac učinkovit u pobjedi Clippersa, Bogdanović imao slabu šutersku večer

NBA: Los Angeles Clippers at Chicago Bulls
Dennis Wierzbicki/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
13.02.2021.
u 09:38

Zubac je za nešto manje od 15 minuta na parketu United Centera bio vrlo učinkovit, uz šut 5/6 iz igre za 12 koševa, a sakupio je četiri skoka te po jednu asistenciju i blokadu

Košarkaši Los Angeles Clippersa slavili su sa 125-106 na gostovanju u Chicagu, a Ivica Zubac je za pobjednike ubacio 12 koševa, dok je Bojan Bogdanović ugradio skromnijih devet poena u domaću pobjedu Utah Jazza 129-115 nad Milwaukeejem.

Zubac je za nešto manje od 15 minuta na parketu United Centera bio vrlo učinkovit, uz šut 5/6 iz igre za 12 koševa, a sakupio je četiri skoka te po jednu asistenciju i blokadu. Clipperse je do pobjede predvodio Kawhi Leonard s 33 koša.

Utah je šestom uzastopnom pobjedom zadržala najbolji učinak u NBA ligi (21-5), iako Bojan Bogdanović nije bio šuterski raspoložen pa je iz igre pogodio tek tri šuta iz 10 pokušaja, gađajući za tricu 1/5.

Tome je dodao tri skoka, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu. Po 27 koševa za pobjednike postigli su Joe Ingles i Rudy Gobert, a francuski centar je tome dodao i 12 skokova te četiri blokade.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije