Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI NOGOMET

Zrilić je pojačanje dubrovačkog Squarea

11.11.2008.
u 17:10

Malonogometaši Sqaurea posljednjih dana dobili su dva značajna pojačanja. Uz povratak Maria Raguža, dres dubrovačkoga kluba nosit će i Dubravko Zrilić, jedan od malobrojnih dubrovačkih nogometaša koji je igrao na prvoligaškim terenima “velikog” nogometa.

Slučajni susret
– Moglo bi se reći kako sam u Square dospio igrom slučaja. Naime, jedan slučajni susret s gospodinom Mihom Hendićem, koji je predsjednik Sqaurea, urodio je dogovorom kako ću ove sezone igrati i za Square.

Iako je razgovora bilo i prije, taj susret na benzinskoj crpki je sve prelomio i brzo smo se dogovorili – rekao je Zrilić čiji će dolazak sigurno pomoći u nastojanjima dubrovačkoga prvoligaša za poboljšanjem sadašnje situacije.

Square trenutačno zauzima pretposljednje mjesto sa samo 2 osvojena boda.

– Pokušat ćemo popraviti dosadašnji dojam i dat ćemo sve od sebe kako bi Square zadržao prvoligaški status koji svakako zaslužuje. Kad već ne može na velikim terenima, onda Dubrovniku treba nogometni prvoligaš na malim terenima, u dvorani – ističe Zrilić koji neće pomoći Squareu u utakmici protiv Kijeva koja se igra u petak, zbog prije dogovorenih obveza.

S Babilonom uvijek prvi
Iako do sada nema iskustva s profesionalnim malim nogometom, Zriliću prilagodba na njega neće predstavljati problem.

– Istina je kako do sada nisam igrao profesionalni mali nogomet, ali sa svojom malonogometnom momčadi Restaurant Babilon sudjelovao sam na mnogobrojnim turnirima na kojima smo u pravilu osvajali prva mjesta tako da mi prilagodba ne bi trebala predstavljati problem, pogotovo što poznajem većinu igrača s kojima ću u Squareu igrati – kaže nam Zrilić koji je u svojoj bogatoj karijeri igrao i za Osijek, mađarski Vasas, ali i za sve klubove s dubrovačkog područja – uz GOŠK i Konavljanin, sada je član Dubrovnika.

– Trenutačno zauzimamo prvo mjesto u županijskoj ligi i tamo ćemo pokušati ostati – kaže Zrilić koji je u nedjelju postigao i pogodak protiv Sokola.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije