Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:
Povratak na članak

Nije lako stalno biti na visokom nivou, ne možemo uvijek pobjeđivati

'Vidjeli smo jednu dobru utakmicu večeras. Naravno da treneri mogu naći puno stvari kojima nisu zadovoljni.'

Komentari 39

Avatar mlijeko
mlijeko
01:24 04.10.2015.

Sramotno je bilo gledati izvedbu igraca Dinama u susretu s Interom. Ocigledno je da Mamic nema nikakvog autoriteta nad igracima a zivjeti na slavi zbog pobjede nad Arsenalom se ne moze cjelu jesem. I to rotiranje igraca je jadno i bijedno. Pa ne igraju u bundesligi da ne mogu izdrzati 3 utakmice u dva tjedna. Razocaravajuce vece za sve navijace Dinama i dokaz da vecina ovih igraca ne postuju dres Dinama.

VL
DU
Deleted user
11:58 04.10.2015.

hehehehhe kada je Benković protiv Ajduka nehotično igrao rukom svi tovari i "stručnjaci" uključujući Beusana i napuhanog Jeličića su rekli da je to penal!? Sad kada je na sličan način igrao rukom igrač Intera,e sad to nije penal nego je sudac inače Splićanin sudio nepostojeći penal za Dinamo.I tako već 10 godina! Mržnje,neobjektivnosti,linča,pritisaka nikada više nego u zadnjih 4 godine od najave isušivanja močvare.Ali,isušili su Hrvati i crvenog Josipovića i Jovanovića,a uskoro će i SDP i nihove medije i poltrone! Nećete razbojnici ! I sa veseljem čekam novu postavu u poreznoj upravi i uskoku da malo onako demokratski zakucaju i na druga vrata da da vidimo i kako oni stoje sa zakonom kada već Dinamu nisu ništa konkretno našli!

VL
FL
flat
01:39 04.10.2015.

Zorane. .. nažalost ti nisi trener. .. ni za treću ligu. .. priznaj sam koji bi te nogometni klub angažirao za trenera. ..

VL
Avatar utunelu
utunelu
07:02 04.10.2015.

Zoki pripazi da forma ne padne. ..rotiraj igrace

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
10:00 04.10.2015.

Hajdučine plaču, opet je tema suci i penali , opet nisu pravila nogometne igre u prvom planu. Idemo ukinuti penale u korist Dinama. Nije ni bodovanje fer i pošteno. Zašto hajdučine ne bi za pobjedu dobio šest bodova, za neriješeno tri i za poraz barem jedan zbog atmosfere. Sad je problem u tome što HNS ne bi pristao na pošteno bodovanje, mafija i kriminalci. U slučaju da ni to ne bi hajdugu bilo dovoljno za titulu, možemo uvesti pravilo da ostali u Hnl-u krenu u prvenstvo sa minus deset bodova. Mislim da su moje ideje konstruktivne, poštene za sve hajdučine i zbog toga treba vodstvo HNS-a tj mafiju maknuti.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
12:34 04.10.2015.

dinamo igra lose u rukama zokija mamica - ona slucajna pobjeda protiv arsenala ce ostat zapisana, ali sve ostalo je jadno, mladi igraci propadaju a ekipa igra debelo ispod mogucnosti - medutim individualno su debelo iznad ostatka lige i to ih, a ne suci, drzi na prvom mjestu…sta se sudjenja tice, najmanje o tome smiju pricat hajdukovci kojima su ove sezone suci poklonili barem 7 bodova bez kojih bi se borili za opstanak...

VL
GO
gosparmlini
07:53 04.10.2015.

Vi sto udarate minuse na moje prigovore na sudjenje. Kako mozete biti toliko slijepi i bez obraza?Pa i ptice na grani ZNAJU i VIDE da je ovo sve lakrdija i NAMJESTENO! Glavonja je prejak igrac i previse je ljudi s vrha upleteno u ove kriminalne radnje da bi se nesto promijenilo. Svake godine isti scenario, sudit penal za dinamo, a ne sudit penal protiv dinama. kada se dinamo odlijepi na nekih desetak bodova razlike onda se tu i tamo dosudi nepostojeci penal za Hajduk ili Rijeku, tek tako da se moze reci kako sudci grijese i u korist drugih klubova. Jedan Osijek na primjer NIKADA nije pobijedio dinama , osim ako je prvenstvo vec rijeseno. Tek onda glavonja dozvoli da se uzme koji bod,pogotovo ako im treba za izbjeci ispadanje iz lige. Zar nije bivsi predsjednik Hajduka Males DOKAZAO da sudci uzimaju novce za "posteno" sudjenje? I onda mu je glavonja na javnoj televiziji kazao da se "zna kako zavrsavaju cinkeri"......pametnome dosta....

VL
Avatar x-y
x-y
01:38 04.10.2015.

ljigo ljigavi... mars iz Dinama....

VL
Avatar Oneill
Oneill
09:03 04.10.2015.

Koja legenda trener a tek koja izjava.

VL
ST
strsljen2013
09:48 04.10.2015.

Stalno pobjeđivati? Da nije bilo Bilića ne biste dobili ni rasturenog Arsenala kojeg svi napucavaju. Našu ligu ne računam gosparmlini je sve objasnio i nacrtao.

VL
MO
moslavina9954
13:33 04.10.2015.

Ne možete i ne morate stalno pobjeđivati,to je toćno,ali možete i morate imati hrabrosti, trćati i boriti se. U svakoj važnijoj utakmici ste kukavicei podbacite (npr. protiv Hajduka )...Ne mora stalno i u domaćim utakmicama braniti Eduardo, jer od kada je došao stalno kiksa i ne brani dobro. Ono što i obrani mora svaki golman obraniti, zato je na golu,a njegove obrane u kojima ništa ne hvata nazivaju se velike obrane. Smiješno,zar se zaboravilo kako su branili Škorić, Fahrija Dautbegović, Stinčić, Vlak,Ladić i drugi, da ne nabrajam.Nije im ni za rezervu i ne gleda se kakav je autoritet nego kako brani! Neki treneri su stvarno ćudni, a Mamić je među njima!

VL
BU
buljanzeljko453
15:50 04.10.2015.

Stvarno to rotiranje nema smisla. .pa zar su se u münchenu umorili samo su gledali kako Bayern igra? ?

VL
JM
jana.masic51
11:24 04.10.2015.

Bok, ja sam Jana. Želim vam ovdje svima podijeliti link od čovjeka koji mi je stvarno puno pomogao u zadnjih mjesec dana, izbavio me iz krize u kojoj se nalazim već duže vrijeme. Ima prave utakmice koje prolaze ja ga osobno preporučam. Novac mi je stvarno trebao, a Nebojša mi je ulio povjerenje i stvarno je ok tip što se suradnje tiče. Evo vam njegov link ako nekoga zanima, nećete se pokajati sigurno: https://m.facebook.com/profile.php?id=100009298813090&fref=ts

VL
DU
Deleted user
23:44 03.10.2015.

Evo ruka Gabrilo. Braco zvani tata nije ti smanjija placu znaci imas povecanje.

VL
KT
KTM
17:16 04.10.2015.

Došel bu i taj dan.Veli meni jedan stari prijatelj da nebi bilo Dinama da nema Mamića.Dinamo je postojal i prije ovih,a bilo bu ga i iza ovih.Nemremo si pomoći nikak.Boli me sve ovo.Živjeli

VL
JU
juma
00:24 04.10.2015.

Zoran Mamić naglas: "Nije lako stalno biti na visokom nivou, ne možemo uvijek pobjeđivati", a onda za sebe: "Zato se moramo ponekad osloniti na pomoć sudaca koji plešu onako kako Zdravko svira".

VL
GO
gosparmlini
07:41 04.10.2015.

Mozete se SVI SRAMITI! Opet je dvanaesti igrac bio na djelu kao i nebrojeno puta prije ovog. ako je ono sinoc bio penal, onda je u derbiju trebalo dosuditi 2 penala za Hajduk! Nema srece dok mafijasi vode HNS ii sudacku organizaciju.....

VL
Avatar kozmoastronaut
kozmoastronaut
18:14 04.10.2015.

Treba biti svjestan da niti jedna ekipa na svijetu, pa tako ni Dinamo, ne može stalno pobjeđivati. Može Zoki, spusti se s Dinamom u županijsku ligu, imat ćeš niz od 100 pobjeda.

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
12:22 04.10.2015.

zašto priča jezikom koji je meni stran,,, što mu je to nivo nije valjda mislio na razinu

VL
Avatar ČEPlN
ČEPlN
12:39 04.10.2015.

12 kolo a u 7 kola dinamo je spasio sudac, realno po vidjeno hajduk je trebao bježati najmanje 15 bodova ali imaju suce koji su im i prvi i zadnji igrač, jasno imaju i nekoliko filijala da cirkus bude veći , imaju i disciplinskog suca koji je posudjivao pare iz maksimirskog bankomata ajde da budem precizan nikad nije vratio ni jednu psoudjenu lipu

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.