Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:

Nije lako stalno biti na visokom nivou, ne možemo uvijek pobjeđivati

Zoran Mamić
Igor Kralj/PIXSELL
03.10.2015.
u 22:59

'Vidjeli smo jednu dobru utakmicu večeras. Naravno da treneri mogu naći puno stvari kojima nisu zadovoljni.'

Trener Zoran Mamić prokomentirao je utakmicu s Interom i podjelu bodova (2:2), a iako ne može biti u potpunosti sretan s onim što je vidio, svjestan je da se ovakve stvari u nogometu moraju događati.

- Vidjeli smo jednu dobru utakmicu večeras. Naravno da treneri mogu naći puno stvari kojima nisu zadovoljni. S obzirom na naše loše prvo poluvrijeme, na kraju moramo biti zadovoljni - iako smo mogli i okrenuti utakmicu. To je tako kad šanse koje trebaš zabiti ne zabiješ, a golman radi dobre stvari - kao što je njihov radio danas. Čestitke domaćinu na dobroj igri - rekao je trener Mamić, a prenosi njegove riječi službena stranica Dinama.

Iako su momčadi podijelile bodove, gledatelji su gledali 90 zanimljivih minuta u Zaprešiću.

- Ovo je bila utakmica koju bi poželio vidjeti svaki gledatelj u svakom kolu prvenstva. Srećom, znam dobro Samira (Toplaka, op.a.) i znam njegovu nogometnu viziju i onda ovako izgleda kad obje ekipe žele igrati i pokazati nešto. 

Trener hrvatskog prvaka je za kraj kratko prokomentirao i stanje u momčadi Dinama.

- Razgovarali smo jasno i glasno što treba popraviti, velikim dijelom su to igrači napravili u drugom dijelu i zasluženo se vratili u utakmicu. Ostaje razočaranje s onim što smo pokazali u prvom poluvremenu. Možda su neke glave još u Njemačkoj, neke su mislile "lako ćemo", svašta pomalo... Nije lako stalno biti na visokom nivou i pobjeđivati. To je za nas postalo normalno i onda kad Dinamo ne pobijedi to je čudo i upitnici su svima iznad glave. Treba biti svjestan da niti jedna ekipa na svijetu, pa tako ni Dinamo, ne može stalno pobjeđivati.

>> Inter prosuo 2:0 protiv Dinama, ali na kraju ipak iznenadio prvaka!

Komentara 39

Avatar mlijeko
mlijeko
01:24 04.10.2015.

Sramotno je bilo gledati izvedbu igraca Dinama u susretu s Interom. Ocigledno je da Mamic nema nikakvog autoriteta nad igracima a zivjeti na slavi zbog pobjede nad Arsenalom se ne moze cjelu jesem. I to rotiranje igraca je jadno i bijedno. Pa ne igraju u bundesligi da ne mogu izdrzati 3 utakmice u dva tjedna. Razocaravajuce vece za sve navijace Dinama i dokaz da vecina ovih igraca ne postuju dres Dinama.

FL
flat
01:39 04.10.2015.

Zorane. .. nažalost ti nisi trener. .. ni za treću ligu. .. priznaj sam koji bi te nogometni klub angažirao za trenera. ..

Avatar utunelu
utunelu
07:02 04.10.2015.

Zoki pripazi da forma ne padne. ..rotiraj igrace

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije