Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi dan ZOI-a

Hrvatski sportaši u nedjelju se natječu u spustu i skiathlonu

Natko Zrnčić Dim
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.02.2018.
u 13:42

Od hrvatskih sportaša nastupit će alpinci Natko Zrnčić Dim i Filip Zubčić u spustu te trkači Edi Dadić i Krešimir Crnković u skiathlonu

Drugog natjecateljskog dana na XXIII. Zimskim olimpijskim igrama u južnokorejskom Pjongčangu održat će se natjecanja u 10 sportova od kojih će se odličja dijeliti u biatlonu, skijanju slobodnim načinom, snowboardu i brzom klizanju, a od hrvatskih sportaša nastupit će alpinci Natko Zrnčić Dim i Filip Zubčić u spustu te trkači Edi Dadić i Krešimir Crnković u skiathlonu.

Natko Zrnčić Dim bit će pri od  hrvatskih sportaša koji  će nastupiti na Igrama u Pjongčangu i to u spustu koji će se održati na stazi  Jeongsean u Yongpyong resortu  s početkom u 3 sata po srednjoeuropskom vremenu. Zrnčić Dim imat će startni broj 34 a Filip Zubčić  49.

Natko Zrnčić Dim
1/6

Nordijci Edi Dadić i Krešimir Crnković nastupit će u disciplini skiathlon koja započinje u 7.15 sati po srednjoeuropskom vremenu.  U skiathlonu natjecatelji prvih 15 kilometara trče klasičnim stilom u kojem im skije moraju biti paralelne, a nakon promjena skija, drugih 15 kilometara smiju koristiti slobodni stil koji se sastoji od kliznog koraka.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
19:49 10.02.2018.

Normalno da ću se probuditi i gledati naše u tri u jutro. Komentar stiže odmah nakon utrke! No, možda bi bilo dobro da naši startaju u 2,30, tak da budu konkurentni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije