Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split slavi

Marjanke slave rođendan, Ivan Rakitić donirao klubu 15 tisuća kuna

ŽNK Marjan
Foto: Ivica Čavka
1/5
07.03.2018.
u 11:45

Zadovoljstvo mi je čestitati vam rođendan - kazao je Hajdukov predsjednik Ivan Kos, koji je darivao Marjanke, a na proslavu je došao u društvu trenera Željka Kopića

Kiša je bila neumoljiva, ali one su još jednom bile jače, proslavu 15. rođendana ŽNK Marjan vremenske prilike nisu pokvarile. Igralo se u Poljudu, najprije su najmlađe Marjanke odigrale dvoboj protiv Hajdukove generacije 07' da bi se nakon toga prva ekipa trenera Ivice Matića suprotstavila splitskim pjevačima.

Puno simbolike bilo je u tom susretu, na proslavi 1. rođendana ŽNK Marjan je igrao protiv Split Stars Teama, petnaest godina kasnije opet su se na travnjaku našli isti rivali. Rođendansko slavlje nastavilo se u Bijelom salonu na Poljudu, Hajduk je pomogao proslavu ŽNK Marjana, koji živi i radi u Poljudu i u pogonu ima stotinjak igračica.

ŽNK Marjan
1/14

- Zadovoljstvo mi je čestitati vam rođendan - kazao je Hajdukov predsjednik Ivan Kos, koji je darivao Marjanke, a na proslavu je došao u društvu trenera Željka Kopića.

Poklonom mu je uzvratila predsjednica Mirta Šurjak, baš kao i Siniši Alebiću, legendi malog nogometa, koji je stigao iz Chicaga i donio darove njegove Adrie RWB. Inače, Alebić je i veliki donator ŽNK Marjana. Na prigodnom domjenku okupilo se preko sto uzvanika, "Marjanke" svih generacija, prijatelji kluba, darivani su ljudi, koji su svih ovih godina na razne načine pomagali klubu... 

- Ovo je naša obitelj, hvala vam svima - sjao je od sreće Jozo Pirić, alfa i omega Marjana, koji je osnovao klub, a ovom proslavom doživio je svoj veliki trenutak.

- Vjerujem da gradimo stabilan klub, idemo naprijed svakim danom - dodala je predsjednica Šurjak pred brojnim uzvanicima, roditeljima igračica, koji s klubom žive svakodnevno.

Bio je to jedan veliki dan u životu Marjana, ali klub ide dalje, ova cijela godina bit će u znaku 15. rođendana. Najavljena je i klupska himna za koju je tekst i glazbu napisao Dado Pastuović, aranžman potpisuje Željko Šparmajer, a pjesmu izvodi Sandra Torlak i zbor igračica i roditelja. A dok je trajalo rođendansko slavlje iz Barcelone se javio hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i donirao klubu 15 tisuća kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije