Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spasitelj

Zna se tko je novi trener Osijeka, vide ga kao spasitelja, već je vodio momčad

U susretu 3. kola Prve HNL Osijek i Slaven Belupo su na stadionu Gradski vrt odigrali bez golova
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
09.10.2023.
u 19:11

Rođeni Osječanin preuzet će klub s Drave koji je već vodio u jednom mandatu

Kao što smo već ranije pisali, Zoran Zekić trebao bi postati novi trener Osijeka. Naime, nakon što je s klupe slavonske momčadi smijenjen Stjepan Tomas, momčad vodi Ivo Smoje, nekadašnji igrač i pomoćni trener. Sada se sve više priča o tome kako u Osijek, kao stalno rješenje, stiže Zekić koji je taj klub vodio već u jednom navratu. 

Zekić je trenutačno trener albanskog Partizanija, momčadi koja je pobijedila Kukesi prošlog vikenda. Nakon te utakmice najavio je da odlazi u Hrvatsku u utorak ili u srijedu. Osijek je navodno dogovorio sve sa Zekićem, još se čeka službena potvrda i rasplet dogovora o raskidu ugovora s Albancima.

Zekić je rođeni Osječanin, a klub iz tog gradak trenirao od 2015. do 2019. godine. I sam predsjednik kluba Ferenc Sakalj otvoreno je priznao kako želi da baš on preuzme momčad.  

Momčad s Drave upala je u krizu, bila je bez pobjede pet kola u nizu u prvenstvu, a Tomas nije uspio dići svoje igrače. Zekić bi trebao biti spasitelj, a iskustva u HNL_u ima, osim što je vodio Osijek, vodio je prošle sezone i Slaven Belupo. 

 

>> Trening hrvatske nogometne reprezentacije na Maksimiru!

Komentara 4

TO
Tomi0713
20:07 09.10.2023.

Napokon pravi trener

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:45 09.10.2023.

Ako ovo čita itko od uprave Slaven Belupa: Koja to pamet mora biti da se olako riješite jedinog trenera koji je se mogao boriti za sredinu poretka s takvom drugoligaškom ekipom. Priča ide da niste bili zadovoljni jer ne igra lepršavo već zatvoreno. Ali lik je uredno dobivao s minimalnom prednosti ili izvlačio bod iz utakmice. E moji Slavenovci, kada će se slijedeći puta Slaven boriti za drugu ili treću poziciju u prvoj ligi ?

BL
blackeder2022
20:59 09.10.2023.

Čisto iz prakse što veći spasitelj,to veće s.anje ispadne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije