Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSI MAX!

Zlatna Tina željela je biti Hrvatica!

Tina Maze
Foto: Reuters (Ilustracija)
18.02.2014.
u 21:05

Otkako nema Janice Kostelić, Ane Jelušić i Nike Fleiss na stazama, naši navijači zdušno je podržavaju, a lani je bila “naša” vozačica na Sljemenu.

Tini svaka čast! Njezina zlata oko vrata, prva koja je Slovenija, ta skijaška zemlja, osvojila! Djevojci iz Koruške to je bila četvrta medalja s OI, ali...

Zgodna Tina prije četiri je godine razmišljala doći pod hrvatski stijeg! Naime, u slovenskoj skijaškoj “svezi” svi su pod istom kapom, alpinci, nordijci, snowboardaši... Rezultata u alpskom skijanju do prije četiri godine nije bilo pa se pipa zatvorila.

Tina je odlučila da će se odvojiti od slovenske reprezentacije te je razmišljala o prelasku u Hrvatsku, gdje se Vedran Pavlek odlično brinuo o svojim skijašima. Međutim, u međuvremenu je pronašla vlastite sponzore (Generali, Milka, Fila...) te krenula u vlastitom aranžmanu pa je opcija dolaska preko Bregane propala, a ona osnovala “Team Maze”...

– Ivica mi je podrška oduvijek – već godinama govori Maze, što je ponovila i čim je osvojila prvo zlato. Kostelić je odmah čestitao:

– To je to! Zaokružila je karijeru!

Tina je miljenica i naše skijaške publike. Otkako nema Janice Kostelić, Ane Jelušić i Nike Fleiss na stazama, naši navijači zdušno je podržavaju, a lani je bila “naša” vozačica na Sljemenu. Bi li kao Hrvatica uzela zlato? To ne znamo, ali i sama je uspjela. Veselili su se njezinim zlatima itekako i Hrvati!

Foto: Reuters (Ilustracija)

>> Dajte mi malo vremena, o pisanju povijesti nisam razmišljala
>> Veliko slavlje Slovenije! Tina Maze osvojila drugo zlato u Sočiju!

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
21:39 18.02.2014.

tina je super....bila slovenka ili Hrvatica, prava je sportašica

Avatar ludi kekec
ludi kekec
21:22 18.02.2014.

cura jednostavno zna znanje.

KB
Kum Bartol
10:09 19.02.2014.

Svaka čast Tina. Dobro je da si ostala u Sloveniji, jer u Hrvatskoj osim lopovluka, ništa ne uspijeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije