Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispred svlačionice

Zlatko Horvat: Nedostaje nam napadačke lepršavosti

zlatko horvat
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
24.11.2014.
u 09:45

- Vratili su se na iskustvo. Igrali su na najsigurniju kombinaciju Manojlović-Stojković. Nama nedostaje napadačke lepršavosti i to će doći kroz treninge

Nakon igre gol za gol, 'plinari' su vodili od 26. minute, no plasman u osminu finala mogli su izgubili u posljednjim minutama.

- Igrali smo kako treba do 53. minute, a onda smo skoro sve izgubili. No zadržali smo mirnoću. Još da sam pogodio sedmerac bilo bi puno lakše - rekao je Zlatko Horvat, kapetan PPD-a.

Što se dogodilo na 21:15?


- Vratili su se na iskustvo. Igrali su na najsigurniju kombinaciju Manojlović-Stojković. Nama nedostaje napadačke lepršavosti i to će doći kroz treninge. No najbitnije je da smo pokazali zube i borbenost. To je nešto što se ne dobiva treningom. Imamo to u sebi posebno sad pred utakmicu protiv Kiela u srijedu. Dvostruko su bolji nego na početku sezone - dodao je Horvat.

- Preloše. Što drugo reći? Uspjeli smo se vratiti, ali nije bilo dosta. Nismo kapitalizirali dva boda koja smo osvojili pobjedom protiv Zagreba kod kuće i sad se moramo vaditi. Još je i Metalurg iznenadio pobjedom protiv La Rioje i sad smo na klimavim nogama. Čekaju nas još tri utakmice pa ćemo vidjeti – zaključio je David Spiler iz Meškova.

>>PPD Zagreb u Areni pobijedio Meškov i ostao u igri za drugi krug

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije