Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška ozljeda

Loše vijesti za potencijalnog reprezentativca, upitan mu nastavak sezone

Filip Krovinović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
23.01.2018.
u 08:30

Krovinoviću, 22-godišnjem veznom igraču, popucali su križni ligamenti te je nepoznato kada bi se mogao vratiti travnjak.

Hrvatski nogometaš Filip Krovinović mogao bi propustiti ostatak sezone nakon što je u nedjelju ozlijedio desnu nogu u posljednjim trenucima utakmice Benfice i Chavesa, pišu portugalske novine O Jogo pozivajući se na izvore u Benfici.

Krovinoviću, 22-godišnjem veznom igraču, popucali su križni ligamenti te je nepoznato kada bi se mogao vratiti travnjak. Ozlijedio se u trenucima kada se učvrstio u udarnoj postavi Benfice, trećeplasirane momčadi portugalskog prvenstva.

Nekadašnji igrač Zagreba je u nedjelju pred 57.400 gledatelja počeo utakmicu u Lisabonu protiv sedmoplasiranog Chavesa te je u 13. minuti asistirao napadaču Jonasu za 1-0. Krovinović je u 88. minuti pokušao stići jednu loptu uz aut liniju na sredini terena no osjetio je bol u koljenu, pao, te uz povik i bolni izraz lica zatražio pomoć. Benfica je tada već vodila s 3-0 što je bio i konačni rezultat.

Krovinović je od studenog bio standardni član prve postave crvenih iz Lisabona u formaciji 4-3-3 te se nadao pozivu hrvatskog izbornika Zlatka Dalića i odlasku na Svjetsku prvenstvo u Rusiju. Ove sezone je nastupio u 19 utakmica za Benficu te zabio dva gola i upisao jednu asistenciju.

Novine O Jogo pišu da bi trener Rui Vitória mogao na njegovo mjesto ubaciti 20-godišnjeg Joaoa Carvalha, koji je odigrao osam utakmica i tri puta asistirao, ili pak na tržištu potražiti zamjenu.Krovinović je u srpnju došao u Benficu iz Rio Avea, petoplasirane momčadi prvenstva.

Filip Krovinović
1/10

Komentara 4

PA
Pajdo
15:01 24.01.2018.

Hvala bogu da je ta yugosmradija nestala i da decki igraju za VATRENE.

Avatar ljubazan
ljubazan
13:29 24.01.2018.

ako netko zna... lijepo bi ga zamolio... da mi napiše-- kakav uspjeh su napravili hrvatski sportaš.. općenito znači igrači koji su rođeni u " Rvatskoj "

Avatar ljubazan
ljubazan
13:27 24.01.2018.

već sada tražimo isprike što ćemo ispasti u prvom kolu i ne znam zašto se ovi antitalenti nazivaju vatrenima.... vatreni su bili ljudi koji su stasali rasli i živjeli u Jugoslaviji... ovi danas anti fudbaleri nisu ni kresnice ni iskrice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije