Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ LIVERPOOLA

Mandžukić asistirao za pobjedu Juventusa

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
Autori: Hina, Vecernji list
22.01.2018.
u 22:57

Hrvatski napadač je ove sezone u talijanskom prvenstvu upisao četiri gola i tri asistencije.

U posljednjem susretu 21. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je danas na domaćem terenu protiv Genoe slavio sa 1:0. Pobjednički gol zabio je u 16. minuti Douglas Costa nakon dodavanja Marija Mandžukića.

Hrvatski napadač je ove sezone u talijanskom prvenstvu upisao četiri gola i tri asistencije.

Dan ranije u derbiju kola Inter i Roma su odigrali 1:1, a za pogodak domaćina asistirao je Marcelo Brozović, dok je vodeći Napoli na gostovanju pobijedio Atalantu sa 1:0 pogotkom Driesa Mertensa u 65. minuti.

Liverpool izgubio bez Lovrena

Liverpool je u posljednjoj utakmici 24. kola Premierlige poražen na gostovanju kod Swansea s 1:0. Pobjednički gol zabio je branič Mawson u 40. minuti. Dejan Lovren zbog bolesti nije konkurirao za utakmicu.

Remi Eibara i Malage

Eibar i Malaga u zadnjem susretu 20. kola španjolske lige odigrali su 1:1. Goste je u vodstvo doveo mladi En-Nesyri u 16. minuti, a bod Eibaru donio je Kike u 76.

Komentara 1

MA
marin746
23:10 22.01.2018.

Bravo Mandzo,nadam se da ćeš tako i na SP jer ti si uvijek najbolji kad je najpotrebnije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije