Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15. STUDENOG NA MAKSIMIRU

HNS objavio cijene ulaznica za utakmicu sa Španjolskom, evo koliko koštaju

Hrvatska - Engleska
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/9
15.10.2018.
u 16:08

Cijene su od 60 do 250 kuna

Danas se u Opatiji sastao Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza te je pod ravnanjem predsjednika HNS-a Davora Šukera donesen čitav niz odluka vezanih za natjecanja, komisije i rad Saveza. Između ostaloga, Izvršni odbor donio je odluke o domaćinstvu finala Hrvatskog nogometnog kupa te o cijenama ulaznica za susret hrvatske reprezentacije protiv Španjolske.

Na prijedlog Natjecateljske komisije, Izvršni odbor odabrao je Pulu kao domaćina finala Hrvatskog nogometnog kupa koje će biti odigrano 31. svibnja 2019. godine. Stadion Aldo Drosina jedan je od pet stadiona na kojima je Hrvatski nogometni savez ovoga ljeta obnovio travnjak te će biti sjajna pozornica dvoboja koji će pobjedniku donijeti "Rabuzinovo sunce".

Izvršni odbor HNS-a donio je i odluku o cijenama ulaznica za spektakularni susret Lige nacija između Hrvatske i Španjolske koji će biti odigran 15. studenoga na Maksimiru. Cijene ulaznica su sljedeće:

Zapad VIP: 250 kuna
Zapad dolje: 150 kuna
Istok: 100 kuna
Sjever i Jug: 60 kuna

Nadalje, IO je izmijenio Pravilnik o statusu igrača i registracijama, a najvažnija promjena je kako će biti moguće potpisivanje stipendijskih ugovora u 3. HNL, do maksimalno pet takvih ugovora po klubu.

Također, izmijenjen je Pravilnik o radu Izvršnog odbora i njegovih tijela te su dopunjene liste delegata od Prve do Treće HNL.

>> Pogledajte sjajne poteze Luke Modrića

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:51 15.10.2018.

RTV SLO već u pregovorima za prijenos svih utakmica HR reprezentacije jer poučeni uspjehom u Rusiji nema sumnje - bit će tražene a cijene doprvaka rast će u nebo !

DH
dalibor.hren
18:56 15.10.2018.

Možda još danas protiv Jordana Obersnel osvoji još dvije nagradne!?

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
16:16 15.10.2018.

Cijene domoljubne ulaznice bi trebala biti 1000 kuna.. Ipak je repka Španjolske stroj za golove i oni uturaju i trpaju dok ceker nije pun..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije