Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZBORNIKA

Zlatko Dalić: Hrvatska je pokazala karakter, zadovoljan sam

World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Russia v Croatia
Foto: MAXIM SHEMETOV/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/8
01.09.2021.
u 23:15

- Zadovoljan sam sa svime osim s bodom. Odigrali smo dobro, pokazali karakter, bili smo dobri i odgovorni... Malo je nedostajalo u napadu i to je bilo jedino što je manjkavo - rekao je Dalić

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je utakmicu s Rusijom (0:0) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

- Zadovoljan sam sa svime osim s bodom. Odigrali smo dobro, pokazali karakter, bili smo dobri i odgovorni... Malo je nedostajalo u napadu i to je bilo jedino što je manjkavo - rekao je Dalić i dodao:

- Imali smo i puno problema, Gvardiol nam se ozlijedio na zagrijavanju.

Remi je prokomentirao i Nikola Vlašić koji je ovih dana napravio transfer iz moskovskog CSKA u West Ham.

- Ovo je realan rezultat. Bila je teška utakmica bez šansi. Stalno su bili u bloku i mislim da je nula zaslužen rezultat. Moramo biti zadovoljni što smo izvukli bod u gostima kod teškog protivnika - rekao je Vlašić pa se osvrnuo na 4-2-3-1 formaciju.

- Nije ovo prvi put da igramo u ovoj formaciji. Danas nije bilo najbolje, ali danas je bila jako teška utakmica. Baš smo sada o tome razgovarali u svlačionici...

Komentara 33

TO
Tomi
23:27 01.09.2021.

Danas je bilo solidno sa naznakam na bolje. Fali nam napadac i fali nam zelja za golom. Znaci mi moramo htjeti zabit gol,imam dojam da svi bježe od odgovornosti ,pa dajte malo hrabrosti pokazite i bit ce bolje.

GU
General_U
23:35 01.09.2021.

Nijedna osmišljena akcija iz koje bi se stvorila gol prilika a Dalić zadovoljan Daj Bože da se kvalificiramo pa kako got. Bili smo borbeni i preoprezni bez prevelike želje da dominiramoo i pobjedimo.bod je ok ali ne mofu se otett dojmu da smo mogli više samo malo hrabrosti i odlučnosti za taj gol....

GO
gorica
23:43 01.09.2021.

Bod ko kuća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije