Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJAVE IZBORNIKA

Zlatko Dalić: Bio sam malo ljutit na poluvremenu

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Ansis Ventins/PIXSELL
1/7
18.11.2023.
u 20:52

- Bio sam malo ljutit na poluvremenu. Vodiš 2:0, malo se opustiš i onda možeš primiti i sve zakomplicirati.

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je pobjedu nad Latvijom (2:0) u Rigi koja je vatrene dovela blizu izravnog plasmana na Europsko prvenstvo.

- Čestitam dečkima na pobjedi. Dobro smo otvorili utakmicu, s puno autoriteta i samopouzdanja. Dali smo brza dva gola i priveli utakmicu kraju. Sada smo došli u situaciju koju smo priželjkivali, da sami ovisimo o sebi.

Hoće li Erlić i Šutalo i dalje biti stoperski par?

- Vidjet ćemo ovisno o razvoju situacije. Gvardiol je igrao lijevog beka, malo je griješio, imao je nekoliko loših dodavanja. Ne bih puno govorio o onome što je bilo - rekao je Dalić pa otkrio:

- Bio sam malo ljutit na poluvremenu. Vodiš 2:0, malo se opustiš i onda možeš primiti i sve zakomplicirati.

Komentirao je ofenzivni dio momčadi.

- Majer je bio jako dobar, zabio i namjestio gol. Kramarić je zabio, vratio se i dobio ritam. Moramo biti zadovoljni kako je bilo, ali ne uživati u ovome.

>> Hrvatski navijači u Rigi

 

Komentara 4

AN
Antonio1952
21:10 18.11.2023.

Malo brze mijenjaj igrace, zasto se ceka poslednjih deset minuta. Pasalic je bio super. Erlic i SUTALO JAKO DOBRI I TU NE TREBA NISTA MIJENJAT.

FR
freeshooter
21:05 18.11.2023.

...razumljivo...dobro smo krenuli pa stali, iako je logično da se i pričuvamo za utorak, iako nije to još ono pravo... Izborniče dajte da ubrzamo igru i dobijemo više okomitosti... uvedite malog Pašalića i Baturinu... jedini igraju okomito, u ovih par minuta danas su to već pokazali... nema straha sa njima, donjet će nam svježinu... daj im pružite to povjerenje, oni to mogu i znaju, a sve će Ti vratiti...

Avatar dr. Evil
dr. Evil
22:24 18.11.2023.

Pobijedili smo trećerazrednu momčad, bravo Daliću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije