Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ UNITEDA

Ibrahimović: Što mi nedostaje iz Pariza? Samo plaća!

Zlatan Ibrahimović, Manchester United
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.09.2016.
u 22:11

– Jedina stvar koja mi nedostaje iz Pariza je plaća – rekao je Ibrahimović koji na Old Traffordu prima 260 tisuća eura tjedno.

Zlatan Ibrahimović odlično je krenuo u Manchester Unitedu. Švedski napadač zabio je tri gola za crvene vragove i zaboravio na PSG i Pariz, odakle je stigao na Otok. Nedostaje mu samo jedna stvar...

– Jedina stvar koja mi nedostaje iz Pariza je plaća – rekao je Ibrahimović koji na Old Traffordu prima 260 tisuća eura tjedno.

O PSG-u nije htio previše govoriti.

– Treba biti strpljiv i raditi. Ali, oni više nisu moj problem. Imam ja svojih problema – rekao je Ibrahimović.

>> Ibrahimović: Tko ne želi raditi s Mourinhom je budala!

Komentara 7

OV
Ovozemaljski
23:20 08.09.2016.

Ovakav se bas trebas roditi, neponovljiv je sta god tko o njemu mislio! Kad ode nogomet vise nece biti isti...

Avatar Made in Germany
Made in Germany
23:08 08.09.2016.

Najbolji nogometas koji vuce korijene sa prostora bivse NDH. Najbolji centarfor u nogometnoj povijest uopce. Vrijedan svaki cent koji zaradi. Idealan spoj Bosnjacko-Hrvatskih korijena ujedno i putokaz. Ako su uvijeti normalno podredeni, cak iako nisi iz nogometnij centra poput Tuzlee i Zadra, mozes dostici nebo. Tesko ponovljiva klasa igraca. Sasvim opravdano sto je igrao za Svedsku. Za Hrvatsku i Bosnu napokon velika steta. Lijepo od njega da gaji velike simpatije odnosno osjecaje spram Bosni i Hrvatskoj. Igracino, legendo, sto dalje i vise na terenu. Znalac je to kakvih rijetko ima na svijetu. Ako ikako mozes, podari znanje sunarodnjacima u Hrvatskoj i Bosni. Pomozi tim ljudima koliko mozes.

Avatar toxic alien
toxic alien
00:24 09.09.2016.

Kad imas novaca vise nego pameti, onda mozes reci sto god pozelis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije