Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JA SAM NAJBOLJI'

Zlatan: Šveđani me napadaju jer sam Ibrahimović!

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
31.12.2017.
u 17:48

- 11 puta bio sam najbolji igrač Švedske i nitko mi nije ni blizu. Nitko za nogomet u Švedskoj nije napravio što ja. Najbolji sam kojeg imaju i ponosan sam na to - rekao je Ibrahimović.

Napadača Manchester Uniteda Zlatana Ibrahimovića smeta tretman medijski tretman u njegovoj rodnoj Švedskoj. O tome se požalio u intervjuu bivšem nogometašu Olivieru Dacourtu.

- Napadaju me jer ne mogu prihvatiti da sam Ibrahimović. Vjerojatno sam najbolji igrač u povijesti Švedske. Ono što sam napravio sigurno nitko nikad neće - rekao je Ibrahimović pa objasnio:

Zlatan Ibrahimović
1/7

- 11 puta bio sam najbolji igrač Švedske i nitko mi nije ni blizu. Nitko za nogomet u Švedskoj nije napravio što ja. Najbolji sam kojeg imaju i ponosan sam na to.

Ibrahimović nema sreće jer je u utakmici protiv Burnleyja (2:2) ozlijedio koljeno i s terena će izbivati oko mjesec dana.

- To je veliki problem. On je 37-godišnjak s problematičnim koljenom - rekao je trener Uniteda Jose Mourinho.

Komentara 23

KA
Karizma
19:31 31.12.2017.

Po cemu je zlatan bosanac.Majka mu je hrvatica koja ga je odgojila jer ga je taj tamburas iz bosne samo napravio i napustio.Gledao sam u hotelu westin u zagrebu kad su igrali sveđani protiv hrvatske ta ciganska baraba je dosla u hotel i cekala zlatana a ovaj nije htio niti razgovarat sa njime pa je trcao oko autobusa vjerojatno trazeci lovu ali zlatan je samo utrcao u autobus i otisao na trening na stadion

Avatar Django
Django
19:59 31.12.2017.

Nisu ti Šveđani kao Hrvati, oni te vole samo dok imaju koristi od tebe. Hrvatima porušiš pola države, oni te vole, odlaze na tvoje koncerte, pjevaju kod tebe. Ti im se vozaš svojim policijskim čamcima po njihovom moru, postaviš svojuu policiju na njihova brda, rastegneš im žilet žicu, a oni se svakog ljeta druže s tobom, piju i pjevaju zajedno s tobom, kupuju tvoje proizvode. Ti im gušiš sva moguća prava, ne daš im da govore svojim jezikom, biraš njihove predstavnike u vlasti umjesto njih, sabotiraš ih dok grade mostove, a oni te nazivaju prijateljem i pomažu ti da brže uđeš u EU. Ne Zlatane, oni nisu kao mi, oni su Šveđani.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
03:10 01.01.2018.

Ibra!! Tvoja najveća Greška u Karijeri je= Što nisi bio pametan da igraš za HRVATSKU!!!!! Sad se kaješ!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije