Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U PRAVOSLAVNOM DUHU'

Direktor Zvezde: Ne bih doveo homoseksualca, a žene ne razumiju nogomet

30.12.2017.
u 19:29

- Mislim da je nogomet muška igra i da pripada muškarcima. Žene ne razumiju nogomet kao sport i kao biznis.

Generalni direktor FK Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je da u klub ne bi doveo nogometaša koji je homoseksualnog opredjeljenja.

- Ne bih ga doveo u Zvezdu. Ipak smo mi odgajani u patrijarhalnom, tradicionalnom i pravoslavnom duhu i taj igrač se ne bi osjećao ugodno - rekao je Terzić za Mondo.

1/12

Osim toga, Terzić ne želi žene na rukovodećim mjestima u nogometu.

- Mislim da je nogomet muška igra i da pripada muškarcima. Žene ne razumiju nogomet kao sport i kao biznis. Fifa misli drugačije, polovica ženske populacije su žene i njima je u interesu da što više žena zavoli nogomet i da dolazi na stadion. Naravno da je i meni cilj da vidim djevojke i djevojčice na tribinama, ali ne i na rukovodećim mjestima. Osim ako nije riječ o financijama i marketingu.

A što misli o regionalnoj ligi?

- S pozicije biznisa i daljnjeg razvoja nogometa to je dobra ideja. Navijači iz Srbije, Hrvatske i Bosne nisu za tu ideju. Budući da ne postoji dobra volja, taj je projekt unaprijed osuđen na krah.

Komentara 9

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
22:07 30.12.2017.

krivo, taj igrač bi se lijepo osjećao među suigračima posebno ispod tuša nakon završetka utakmice ali ostalima ne bi bilo pravo

KR
krampus9
11:56 31.12.2017.

Direktor zvezde pa novi srpski izbornik pa srpski vratar udario u stativu pa ima li u vecernjaku nesto o hrvatskom sportu

ZG
zg223
13:19 31.12.2017.

vidi se iz koje zemlje dolazi kad je tako zadrt..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije