Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAMJEŠTANJE UTAKMICA

Uefa doživotno suspendirala šestoricu mladih nogometaša

Uefa
Foto: Nick Potts/Press Association/PIXSELL
09.01.2018.
u 19:08

UEFA je objavila kako su Emanuel Briffa i Kyle Cesare doživotno suspendirani zbog namještanja utakmica kvalifikacija za Europsko U-21 prvenstvo 2017. protiv Crne Gore i Češke.

Europska nogometna federacija (UEFA) suspendirala je šestoricu mladih reprezentativaca Malte, pri čemu dvojicu doživotno, zbog namještanja utakmica.

UEFA je objavila kako su Emanuel Briffa i Kyle Cesare doživotno suspendirani zbog namještanja utakmica kvalifikacija za Europsko U-21 prvenstvo 2017. protiv Crne Gore i Češke. 

Kažnjena su još četvorica igrača i to zbog toga što su znali za namještanje, ali nisu 'odmah i svojevoljno' obavijestili UEFA-u. Samir Arab je suspendiran na dvije godine, Ryan Camenzuli na 18 mjeseci, a Llywelyn Cremona i Luke Montebello na godinu dana.

- Ove kazne su težak udarac za ugled našeg nogometa i naše reprezentacije. Užasno sam razočaran zbog svega ovoga, međutim ovaj slučaj moramo iskoristiti kao poticaj da se ovako nešto više ne dogodi - kazao je generalni tajnik Nogometnog saveza Malte Angelo Chetcuti.

Reprezentacija Malte je obje spomenute utakmice izgubila kod kuće. Od Crne Gore je izgubila 0-1, a od Češke 0-7.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije