Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE LEN

Zgroženi smo, napad valjda neće utjecati na miroljubive odnose Srbije i Hrvatske

Napali igrače Crvene zvezde
Foto: Dalmatinski portal
12.02.2019.
u 15:47

I Len zabrinut zbog napada na Zvezdine vaterpoliste, traži temeljitu istragu

Svoje razočaranje napadom splitskih huligana na vaterpoliste Crvene zvezde iskazalo je i Europsko plivačko udruženje (Len). U službenoj objavi čelnici Lena zgražaju se nad onim što se dogodilo na splitskoj Rivi. Iako se događaj zbio izvan službenog prostora, Len naglašava kako je potrebno spriječiti bilo kakav sličan incident, posebno u Splitu koji se priprema organizirati vaterpolski EP 2022. godine.

- Europski vodeni sportovi uvijek su dijelili vrijednosti međusobnog razumijevanja i uvažavanja. Sport treba spajati a ne razdvajati, sportaši i klubovi mogu biti rivali, ali nikad neprijatelji. Len očekuje da će ova načela poštovati sve njegove članice, svaki put i svugdje - istaknuo je predsjednik Lena Talijan Paolo Barelli. 

Len traži temeljitu istragu i strogo kažnjavanje izgrednika i nada se da neodgovoran postupak skupine izgrednika neće utjecati na postojeće miroljubive sportske odnose između Srbije i Hrvatske, dvije velike vaterpolske nacije.

Ključne riječi

Komentara 19

KO
koki
16:21 12.02.2019.

Kad su Hrvati u pitanju radite od muhe slona i obrnuto, kad se ide za srbende onda od slona pravite muhu i cudite se zasto Hrvati reagiraju kako reagiraju

DU
Deleted user
16:09 12.02.2019.

Svi zivi, nitko ozlijeđen, provokatori kod kuce, vaterpolist se okupao itd. Koliko naslovs o vrlo marginalnoj stvari

DU
Deleted user
16:11 12.02.2019.

srbija i hrvatska uopce nisu u miroljubivim odnosima....cemu licemjerje....dok su cetnici na vlasti nema prijateljstva, nema sanse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije