Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIČAO SE

Žestoko ga vrijeđaju! Srbin dobio otkaz, za sve je kriva njegova supruga

Aleksandar i Tea Katai
Foto: Instagram/Screenshot
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
06.06.2020.
u 09:40

Snažno osuđujemo poruke Tee Katai i stoga smo odlučili sporazumno raskinuti ugovor s Aleksandrom Kataijem. LA Galaxy poštuje obojene zajednice, posebice crnu zajednicu, u prosvjedima kojima se bore protiv sustavnog rasizma, društvene nejednakosti, netrepeljivosti i nasilja, objavio je klub

Član američke profesionalne nogometne lige MLS LA Galaxy raskinuo je u petak ugovor sa srpskim veznjakom Aleksandrom Kataijem, a razlog je "niz rasističkih i nasilničkih objava njegove supruge putem društvenih mreža".

Tea Katai je na svom Instagram profilu objavila poruku u kojoj prosvjednike pokreta "Crni životi vrijede" nazvala "odvratnom stokom" te pozvala na nasilan obračun s njima. Ta je poruka kasnije izbrisana, ali klub iz Los Angelesa je reagirao raskidom ugovora s njezinim suprugom iako se on ispričao zbog tih poruka.

"Snažno osuđujemo poruke Tee Katai i stoga smo odlučili sporazumno raskinuti ugovor s Aleksandrom Kataijem. LA Galaxy poštuje obojene zajednice, posebice crnu zajednicu, u prosvjedima kojima se bore protiv sustavnog rasizma, društvene nejednakosti, netrepeljivosti i nasilja", objavio je klub.

Katai se ispričao putem Instagrama zbog postupka svoje supruge te iskazao namjeru vraćanja povjerenja stanovnika SAD-a.

Ipak, brojni su komentari gdje ga pratitelji vrijeđaju i poručuju kako bi 'bilo bolje da se pakira i napusti državu jer više nije dobrodošao'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandar Katai (@aleksandarkatai)

Zanimljivo, nakon ovog je Katai postao sedmi najtraženiji nogometaš na Transfermarktu.

>>> Pogledajte napad Grezde na Čolaka

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Primarius
Primarius
09:59 06.06.2020.

niko te ne može uništiti ko vlastita žena....stara izreka Nego jel mu sad žao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije