Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup

Krajanu je žao, a savez se ispričao Paviću: opet ga zovu u reprezentaciju

Davisov kup - Željko Krajan
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
20.02.2018.
u 17:20

Naša je želja da budemo u najjačoj postavi i da iskoristimo sve adute koje imamo, dakle u tom svjetlu Mate nam treba, baš kao što sam to rekao i u Osijeku - kaže izbornik Željko Krajan

Teniske reprezentacije Hrvatske i Kazahstana igrat će od 6. do 8. travnja u Varaždinu susret četvrtfinala Davisova kupa. Potpisivan  je ugovor o suradnji između Grada Varaždina i Hrvatskoga teniskog saveza te su o službeno počele pripreme za taj dvoboj.

Hrvatska ima visoke ambicije, a do pobjede će pokušati doći u najjačem sastavu.

Davisov kup - Željko Krajan
1/7

– Protiv Kazahstana ćemo biti iznimno jaki. Već sam nakon Kanade rekao da smo reprezentacija protiv koje nitko ne želi igrati. Jer imamo odgovor za svakog suparnika i za svaku vrstu podloge. Puno se govori o Mati Paviću, pa i ovim putem želim reći da ga ponovno pozivam u reprezentaciju. Očito je da se Mate osjeća povrijeđenim u vezi s prijašnjim nastupanjem u Davisovu kupu i komunikacijom sa mnom. Žao mi je ako sam nenamjerno pridonio takvom Pavićevu doživljaju i želim da okrenemo novu stranicu – kazao je izbornik Željko Krajan najavivši da će i za ovu akciju pozvati Pavića.

– Naša je želja da budemo u najjačoj postavi i da iskoristimo sve adute koje imamo, dakle u tom svjetlu Mate nam treba, baš kao što sam to rekao i u Osijeku. Mislim da trebamo ostaviti prošlost iza sebe i da svi trebamo podvući crtu. Reprezentacija je ispred svih nas, svi smo tu zbog predstavljanja hrvatskog tenisa u najboljem svjetlu. Imamo sjajno ozračje u momčadi, odlične uvjete, odlične igrače, a uz podršku s tribina vjerujem u pobjedu protiv Kazahstana – zaključio je Krajan.

U vezi s tim direktor Zečić istaknuo je:

– Ako je u slučaju Mate Pavića bilo nekih propusta s naše strane, vezano uz neke čestitke za koje kaže da ih nije dobio, ja mu se ispričavam, pa čak ako pogreška i nije naša.

Komentara 10

DH
dalibor.hren
06:15 21.02.2018.

Ni pred kim ne treba klečati! Ak ne želi igrati za Hrvatsku, nek igraza Tunguziju!

Avatar southman
southman
18:20 20.02.2018.

Ako Mate sada kaže ne, biti će to vjerovatno zauvijek !

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:10 21.02.2018.

Svaka vam čast!!! Tako je!!! Isprika je veliki Karakter!!!! Komunikacija je najbitnije!!! Sad je Pavić na potezu!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije