Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda Tottenhama Hoddle:

Želite zadržati Luku? Dajte mu četiri puta veću plaću!

'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric appeals to the linesman Photo: Press Association/Pixsell'
'Stephen PondPress Association/Pi'
06.07.2011.
u 11:27

Legenda Tottenhama i bivši engleski izbornik Glenn Hoddle ponudio je svoje viđenje situacije Luke Modrića (25)

Komentara 7

KA
karambita
15:01 06.07.2011.

Pa do kad vise s Lukom, nema dana a da se o njemu nesto ne napise...pa zaista, dosadilo vise i bogu i narodu

HR
hrvatin
15:10 06.07.2011.

I ludjacima je vise nego jasno da njega nitko ne zeli kupiti jer da zeli odavno bi bilo gotovo to.Ovo je samo masta hrvatskih novinara koji za svoje mastanje vjeorvatno nesto stave i u lisnicu.Cetiri puta vecu placu,a za sto?? Za jednu asistenciju i dva gola u dvije godine?Nije lose,ali nece biti.Ako je ovo istina onda i glenn hoddle moze na CT glave i to dubinsko snimanje.

OB
-obrisani-
11:45 06.07.2011.

Evo ti opet njih ,prodaju Lukicu.... On ce i u mirovinu otici ,oni ce ga prodavati... Nece ni primjetiti kako je vreme brzo proslo... Jadni nasi novinari,O.Marsic odustao od prodaje ,sad se javio drugi.. >:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije