Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALEVRIJEDNA AKCIJA

Želite dres Livaje, Modrića i ostalih vatrenih? Otkrivamo vam kako do njih

Split:  Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovenija
Ivo Cagalj/PIXSELL
10.10.2021.
u 16:32

Zakladu Vatreno srce osnovali su i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život

Na stranici www.matchwornshirt.com počet će humanitarna aukcija na kojoj će se nuditi nošeni dresovi hrvatskih reprezentativaca s kvalifikacijske utakmice za SP 2022. protiv Slovačke u Osijeku.

>> Sučić umjesto Kovačića

Utakmica je na rasporedu u ponedjeljak u 20:45. 

Na raspolaganju će biti dresovi svih vatrenih koji budu u zapisniku utakmice protiv Slovaka, kažu iz HNS-a. 

"Aukcija na kojoj će se nuditi nošeni dresovi hrvatskih reprezentativaca s utakmice protiv Slovačke počet će s prvim sučevim zviždukom, a završiti 24. listopada u 16 sati po srednjoeuropskom vremenu. Svi dresovi su profesionalno dezinficirani izlaganjem ultraljubičastom zračenju, što znači da su s njih uklonjeni svi eventualni tragovi virusa, bakterija i DNA materijala, ali su sačuvali sve ostale elemente nošenog dresa, uključujući izvezene zastave Hrvatske i Španjolske i datum odigravanja utakmice na prednjoj strani dresa", stoji na stranicama Saveza.

Početna cijena dresova bit će 89 eura, a ovo nije prvi puta da naši reprezentativci rade ovu hvale vrijednu akciju. Naime, naša je reprezentacija postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice ustupila online aukciji u humanitarne svrhe. Bila je to utakmica Hrvatska - Mađarska, kvalifikacije za Euro 2020 i pritom prikupila više od 30 tisuća eura za Zakladu Vatreno srce.

Zakladu Vatreno srce osnovali su i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
17:13 10.10.2021.

Hválēvrijēdna akcija .

BA
Barbasmora
17:09 10.10.2021.

Idemo vatrene kockice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije