Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NADA SE REVANŠU

Želio se osvetiti Miočiću, a sad je sve iznenadio svojom izjavom

Stipe Miočić - Fabricio Werdum
Foto: Screenshot
1/6
07.02.2018.
u 11:56

- Želim gledati tu borbu. Naravno da sam htio biti prvi na redu, ali za UFC-ov posao i za fanove je ovo puno bolje. Razumijem taj dio posla - kaže Werdum

Iako je prvotno bio razočaran što mora još malo pričekati na svoju priliku, Fabricio Werdum sada tvrdi da je borba između Stipe Miočića i Daniela Cormiera sasvim logičan razvoj događaja, piše Fightsite.

Bivši UFC-ov prvak i čovjek kojeg je upravo Stipe detronizirao pred nešto više od 40 tisuća njegovih fanova u Brazilu sjeo je nedavno s čelnicima UFC-a i postigao dogovor kojim su ‘zakopali ratnu sjekiru’. Naime, promocija je Werduma ponovno angažirala kao stručnog komentatora za španjolsko područje, a uz to mu je i za 17. ožujka sredila borbu protiv Alexandera Volkova.

Potezi su to koji su privremeno smirili Brazilca koji i dalje cilja na UFC-ovo zlato te samim time i pozorno prati sve što se događa oko ‘superfighta’ u kojem ćemo gledati Miočića i Cormiera.

Upitan da prokomentira sudar prvaka, ‘Vai Cavalo’ je gostujući u ‘The MMA Houru’ prednost dao aktualnom teškaškom prvaku za kojeg predviđa drugu u nizu pobjedu sudačkom odlukom.

- Želim gledati tu borbu. Naravno da sam htio biti prvi na redu, ali za UFC-ov posao i za fanove je ovo puno bolje. Razumijem taj dio posla. Nešto ranije sam bio razočaran kada sam to čuo, ali nakon razgovora s Danom Whiteom sam shvatio da je ovo puno bolje za UFC, a ja se nadam kako sam idući na redu nakon moje sljedeće borbe.

- Volim Cormiera, on mi je već jako dugo dobar prijatelj. Prije je bio samo hrvač. Već sam pričao o tome kako sam ga jednom rušio tri puta. I on je pričao o tome. On je bio hrvač, ali sada je puno kompletniji borac. Ima dobar boks, hrvanje i jiu-jitsu, ali mislim da Miočić ovo pobjeđuje odlukom sudaca - prognozirao je jedan od najuspješnijih teškaša u povijesti pa zatim i istaknuo da se zbog želje za revanšom više nada Stipinoj pobjedi.

Komentara 3

DU
Deleted user
12:21 07.02.2018.

Ne znam čemu ovo forsiranje borbe boraca dviju različitih kategorija, samim time vidimo da Dana jednostavno nakon što se kao mjehur od sapunice raspršio tračak nade u Francisu Ngannoua ( i velik uložen novac izgubio ) poseže za svim mogućim sredstvima ne bi li s trona skinuo neprikonovenog prvaka - Stipu Miočića?

SA
SI aka SI
15:52 07.02.2018.

ovo s dvije različite kategorije je već smiješno- Cormier "na silu" skida za vaganje na 93, u ring ulazi dan poslije sa 100+. Maknuo se iz teške u polutešku da ne mora u ring sa najboljim prijateljem Cainom, a prije UFC-a je osvojio vrlo jaki teškaški turnir u Strikeforceu gdje je razvalio tada odlične Antonia Silvu i Josha Harnetta. Dakle, čovjek je prije teškaš, nego poluteškaš. Osim toga je i olimpijski (dakle vrhunski) hrvač. Tko misli da je lagan protivnik, neka malo na youtubeu pogleda njegove highlightse. I kad je vrlo rijetko gubio, bio je vrhunski pripremljen i beskompromisno napadao. Fizička sprema na najvišem mogućem nivou, neustrašiv, tehnika izuzetna, iako nizak, ima odličan ulaz, ruši protivnike lakoćom, tako da će ovo biti sve samo ne lagana borba za Stipu.

IV
Ivicazgb
20:21 09.02.2018.

Stipe je puno lukaviji borac, bolji eskivator u stojci, pogotovo bolja boksačka tehnika, dodatno na podu najbolji na svijetu može jedva remi izvuč, savršeno provodi taktiku u dogovoru s trenerima, brada otporna na jake udarce...tako da realno nema u ovom momentu prave konkurencije...pogotovo ne DC, mačji kašalj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije