Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Mišković

Želim da Kek ostane kao savjetnik u Rijeci, a igrači će biti kažnjeni

Damir Mišković i Matjaž Kek
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
07.10.2018.
u 12:52

Ono u Velikoj Gorici za mene je bila sramotna igra. Igrači će biti sankcionirani za nju, i financijski. Na novom je treneru da iz njih izvuče više - kaže Mišković

Rijekin predsjednik Damir Mišković održao je na Rujevici izvanrednu konferenciju za medije povodom neopozive ostavke dugogodišnjeg trofejnog trenera Matjaža Keka.

Naglasivši da je to vrlo emotivan trenutak za njega jer je za Keka bio jako vezan Mišković je najavio:

Damir Mišković i Matjaž Kek
1/6

- Želja mi je da Matjaž Kek ostane u klubu kao moj savjetnik ili viši savjetnik. Nisam o tome s njim razgovarao, pustimo čovjeku prvo da se malo odmori, mislim da je to i zaslužio nakon toliko dana koliko je bio s nama.

Na pitanje je li bilo pokušaja nagovaranja da ostane Mišković je odgovorio:

- Ozbiljni smo ljudi, već prije smo puno razgovarali, a nije ovo ni prvi put. Složili smo se da se rastanemo.

Odgovornost za rezultatsku krizu Rijeke nije samo na Keku, već na cijelom klubu, počevši od mene, naglasio je Mišković rekavši:

- Vjerujem u ovaj sastav, da može bolje, ali to mora pokazati na terenu. Ono u Velikoj Gorici za mene je bila sramotna igra. Igrači će biti sankcionirani za nju, i financijski. Na novom je treneru da iz njih izvuče više.

>> Pogledajte i video: Vlašićev preporod u Moskvi

Pitanje novog trenera Rijeka će pokušati riješiti do povratka treninzima, igrači sad imaju dva slobodna dana. Ne želeći ulaziti u kuloarske priče poput one da dolazi Klafurić Mišković je istaknuo:

- Meni nije važno odakle je trener, je li iz Rijeke ili sa strane. Kao i prije više od pet godina kad smo birali Keka bitno mi je samo da je kvalitetan. Logično je i da novi trener bira i svoj stožer, miješati mu se nećemo kao što se nismo ni Keku. Posebno želim ponoviti još jednom da nam je jako bitno da u doglednih pet godina imamo barem petoricu mladih igrača u kadru 20 igrača. Mogu biti iz Rijeke, ali i iz drugih gradova u Hrvatskoj, nismo velika zemlja. Nisu tu u pitanju financije, to je jednostavno naša želja - istaknuo je između ostalog Mišković, najuspješniji predsjednik u Rijekinoj povijesti.

>> Pogledajte kako je Rijeka zahvalila Keku

Komentara 7

Avatar arba_arba
arba_arba
15:18 07.10.2018.

mene kao legalistu vise zanima da li je Miskovic naknadno legalizirao svoj velebni objekat gradjen 3 m od mora na otoku Pagu?

TA
tarzan
13:30 07.10.2018.

Moralo je doći do ovoga, ne možeš godinama sve što i malo valja prodavati a ništa ne investirati u nove igrače. Dok je bilo para od Volpija bilo je i rezultata, otkad je pipa zatvorena Rijeka tone prema stanju koje je bilo prije prvih ulaganja Volpija. Šteta.

MI
minolta
22:23 07.10.2018.

Svaka cast Keku, respektabilan staz i u svjetskim mjerilima. Puno je napravio za rijecki i hrvatski nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije