Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrući uzvrat

Zelenika se za PAOK priprema uz pomoć YouTubea

Tin Zelenika
Marko Lukunić/PIXSELL
18.07.2015.
u 11:20

Oliver Zelenika bio je junak u pobjedi (2:1) Lokomotive nad grčkim PAOK-om. Mladi vratar obranio je čitav niz opasnih pokušaja gostujuće momčadi...

Lokomotiva je u četvrtak ispisala nove stranice europske povijesti. Igrači Ante Čačića srušili (2:1) su PAOK, time zagorčali debi novog stručnjaka grčke momčadi - Igora Tudora. Veliki PAOK srušili su Marko Kolar i Franko Andrijašević, no junak utakmice bio je Oliver Zelenika. Mladi vratar Lokomotive odradio je vrlo dobrih 90 minuta, na koncu kapitulirao tek u sudačkoj nadoknadi...

"Iskreno, za nas nije iznenađenje što smo pobijedili PAOK. Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu, stručni stožer je odlično analizirao suparnika, a mi smo trenerove zamisli sproveli u djelo. Očekivali smo baš takav PAOK, ničime nas Grci nisu iznenadili" kazao je za Goal Oliver Zelenika, pa nastavio:

"Iz stožera su nam najavili kako PAOK nije fizički spreman, ali su i u Kranjčevićevoj pokazali o kakvoj se ekipi radi. Nisu u vrhunskoj formi, no svjesni smo da će uzvrat biti mnogo teža utakmica."

U Solunu vas čeka vatrena atmosfera...

"Baš sam malo gledao na YouTubeu isječke njihovih navijača, bit će zadovoljstvo igrati u takvoj atmosferi. To je ujedno velika nagrada i klubu i nama. Tamo nema izlika, ili jeste ili niste."

Cijeli razgovor s Tinom Zelenikom pročitajte na portalu Goal.com.

>>Hajduk na Norvežane, Lokosi na Slovake, a Rijeka se 'tuče po glavi'

>>Upoznajte moguće protivnike naših klubova: Za Mladu Boleslav igra legendarni Baroš, a Molde je tek 6. u novoj sezoni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije