Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAO ZA DTKV

Zekiću u subotu prvi ispit u Mađarskoj: 'Bit će teška borba, ali probat ćemo sve'

DTKV
07.01.2021.
u 18:45

- Imam ovdje velik roster i trebam vidjeti što imam tu. Nemamo baš previše vremena, još moram upoznati momčad. U subotu imamo prijateljsku momčad s Debrecenom pa ćemo sve vidjeti - najavio je kratko

Zoran Zekić i službeno je preuzeo klupu posljednjeplasirane momčadi mađarske prve lige - Diósgyőr TKV. Klub ima samo 10 bodova, Budafoki MTE je mjesto iznad i ima pet više, a na spasonosnom desetom nalazi se Honvéd. DTKV-ova je misija uhvatiti vlak za ostanak u ligi.

- Zvali su me ljudi s kojima sam već radio. Razmišljao sam... Klub je na zadnjoj poziciji, nisam razmišljao baš da ću tako nešto napraviti opet, ali evo napravio sam. Dobro je. Ovo je velik klub s velikom vojskom navijača, jednom od najboljih u ligi. Uvjeti su sjajni, ali eto rezultati u zadnje jedno dvije godine baš i nisu. Bit će teška borba, ali probat ćemo napraviti sve da uspijemo - rekao nam je Zekić nakon potpisa. 


 

Za pomak sa zadnjeg mjesta Zekiću će trebati i 'nova krv' u rosteru, ali još, kaže, ne zna tko će to točno biti. Inicijalni sastanak s igračima je obavio.

- Imam ovdje velik roster i trebam vidjeti što imam tu. Nemamo baš previše vremena, još moram upoznati momčad. U subotu imamo prijateljsku momčad s Debrecenom pa ćemo sve vidjeti - najavio je kratko utakmicu s prvoplasiranom momčadi druge lige. 

Komentara 1

FR
freeshooter
21:18 07.01.2021.

Nije ovo slučajno, dobar odabir vlasnika Osijeka, ovime oni više rade osigurač za Osijek kao glavnu investiciju, znaju oni koliko je nestabilna i dugoročno nepostojana priča sa Bjelicom, a sa Zekićem su imali i dobar rad i dobru igru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije