Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE PROMJENE

Gorica u potrazi za trenerom: Zekić odbio ponudu, kandidat je bivši trener Hajduka

Osijek: Osijek i Hajduk u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa
Davor Javorovic/PIXSELL
03.01.2021.
u 17:42

Klub su napustila dvojica Litavaca - sportski direktor i trener - Mindaugas Nikoličius i Valdas Dambrauskas. Prvi će vjerojatno otići na Poljud, dok je trener već preuzeo bugarski Ludogorec

Hit momčad hrvatskog nogometnog prvenstva - HNK Gorica - napravila je velike promjene u svojim redovima. No, nije stvar u ponudama za igrače o kojima se posljednjih dana pričalo, već o promjenama u 'gornjem domu' kluba. 

Klub su napustila dvojica Litavaca - sportski direktor i trener - Mindaugas Nikoličius i Valdas Dambrauskas. Prvi će vjerojatno otići na Poljud, dok je trener već preuzeo bugarski Ludogorec

Naravno, sada je pitanje tko će biti novi trener? Bez sportskog direktora se i može neko vrijeme, ali Goričanima, trenutno trećeplasiranoj momčadi prvenstva, slijede novi nogometni ispiti, želja za Europom još je prisutna, a klupa - prazna. 

Navodno se sve svelo na dva kandidata: Zorana Zekića i Sinišu Oreščanina, dobre poznavatelje domaćih travnjaka. 

Zekić je, kako doznajemo, ponudu odbio, a po tome se čini da će bivši strateg Hajduka sjesti na klubu kluba iz Velike Gorice. 

No, kako javlja 24sata, Oreščanin još ništa nije htio potvrditi. No, nije niti opovrgnuo. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije