Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOZNAJEMO

Mađari prepoznali vrijednost Hrvata: Iznenadio sve i ide spasiti zadnju momčad lige

Osijek: U 24. kolu Hrvatski Telekom Prve lige sastali se NK Osijek i NK Lokomotiva
Davor Javorovic/PIXSELL
07.01.2021.
u 08:50

Spominjalo ga se kao kandidata za klupu splitskog Hajduka i Gorice, no Zekić se opet odlučio za inozemni angažman, ali ovoga puta neće daleko, tek u susjednu Mađarsku. Ondje preuzima posljednju momčad prvenstva

Hrvatski strateg Zoran Zekić (46) nije dugo mirovao. Nakon što je krajem listopada završio svoju moldavsku avanturu u Sheriffu, već dva mjeseca kasnije našao je novi angažman. 

Spominjalo ga se kao kandidata za klupu splitskog Hajduka i Gorice, no Zekić se opet odlučio za inozemni angažman, ali ovoga puta neće daleko, tek u susjednu Mađarsku. Naime, ondje preuzima posljednju momčad prvenstva.

Posljednjeplasirani  Diósgyőr TKV ima samo 10 bodova, Budafoki MTE je mjesto iznad i ima pet više, a na spasonosnom desetom nalazi se Honvéd. DTKV-ova je misija uhvatiti vlak za ostanak u ligi, a Zekić bi trebao potpisati danas oko podne.

– Ljudi znaju Zoranove kapacitete i znaju njegove ljudske i ostale kvalitete, a Zoran im želi pomoći da ostanu u ligi i da krenu graditi novi, jaki klub – najavio nam je Zekićev agent, Miroslav Bičanić.

Podsjetimo, Zoran Zekić raskinuo je krajem listopada sporazumno ugovor s moldavskim prvakom Sheriffom nakon godinu i pol dana suradnje. U tih je 540 dana nekadašnji trener hrvatskog prvoligaša NK Osijeka u Moldaviji uzeo dvije titule. Osvojio je prvenstvo te tamošnji kup u protekloj sezoni, a u ovoj je zaredao 14 rekordnih pobjeda. 
 

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
22:10 07.01.2021.

Dobar taktičar i strateg.

DU
Deleted user
17:12 07.01.2021.

"Strateg"? Svi smo mi stratezi, ali neki bolji, neki lošiji. On je tamo gdje mu je mjesto, na mjestu trenera zadnje plasirane momčadi susjeda. Da je to neka druga liga, pa hajde.

DM
drazen.muhvic
10:27 07.01.2021.

Ne sumnjam da Zekić neće spasiti klub od ispadanja. Novi investitori su Orbanova ekipa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije