Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK PROTIV VARAŽDINA

Zekić: To nam se ne smije događati, ponovno sam razgovarao s igračima

Rijeka: Utakmica HNK Rijeka - NK Osijek
Goran Kovacic/PIXSELL
15.03.2024.
u 13:53

Osijek i Varaždin (17 sati) na Opus Areni otvaraju 27. kolo HNL-a, susret su najavili treneri obiju momčadi – Zoran Zekić i Nikola Šafarić

Nogometaši Osijeka vjerojatno se još nisu ni oporavili od nedjeljnog poraza od Rijeke (0:3) na Rujevici, no vremena za žaljenje nemaju jer protiv Varaždina (17 sati) otvaraju 27. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige.

– Opet nam se dogodio psihološki pad, protiv Rijeke je sve bilo odlično u prvih 20 minuta kada smo čak bili i bolji, ali onda se dogodio psihološki pad, dobili smo nekoliko golova i to nas je poremetilo. To nam se ne smije događati. Ponovno sam razgovarao s igračima o tome. Što se tiče Varaždina, moramo učiniti sve da pobijedimo. U sastavu neće biti nekih velikih promjena, bit će kao protiv Rijeke, osim što nam se vraća Ramon Mierez. Neće i dalje biti Kristijana Lovrića kojeg muči trbušni zid – rekao je trener Osijeka Zoran Zekić.

Osim njega, i navijači se vesele povratku Miereza jer Osijek je s njim klasa više, to je ipak najbolji strijelac HNL-a, trenutačno s 11 pogodaka. Osijek bi protiv Varaždina s njim trebao biti učinkovitiji.

Ove sezone Zekić se s klubom iz Slavonije ne bori se za vrh, već četvrto mjesto, odnosno posljednje mjesto koje vodi u Europu.

U kakvom je stanju momčad, svjestan je i stoper udarne postavi kluba s grada na Dravi, André Duarte.

– Primamo previše golova, ali smatram da je to sve u psihološkom aspektu. Stalno pričamo o tome, ali mali detalji odlučuju o greškama. Moramo to popraviti ako želimo biti konkurentni s najboljim klubovima u HNL-u.

VEZANI ČLANCI:

Varaždin je trenutačno sedma momčad prvenstva, a oslabljena je za Marina Pilja s kojim je prije nekoliko dana raskinuta suradnja. Susret protiv Osijeka najavio je trener i sportski direktor Nikola Šafarić:

– Osijek je momčad slična nama po oscilacijama. Imaju odlične prezentacije i onda im se dogode padovi u igri i teško mi je prognozirati kakvi će biti. No, kad imaju dobre faze igre, strašno su dobra momčad. To su pokazali protiv Dinama, tada su utakmicu trebali lagano dobiti, a na kraju su odigrali neriješeno. Po tim nekim detaljima slični su nama. Vraća im se Mierez, što je najveća promjena, a novi stadion im je veliki poticaj u domaćim utakmicama ove sezone.

Komentara 1

Avatar GF1
GF1
18:11 15.03.2024.

Znači Zeko, tebi je danas zadnja utakmica na klupi Osijeka. Ajde vidi pa se ti i Jakir zamjenite za mjesta :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije