Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRA PROTIV SLAVENA

Zekić: Početak će nas odrediti, zašto ne govoriti o Europi?!

Šibenik i Slaven Belupo igraju 13. kolo Prve HNL na Šubićevcu
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
20.01.2023.
u 12:50

- Istra nije imala puno promjena, ima kontinuitet, trener im je već dugo tamo. Izbalansirana je to momčad, tehnički jako dobra. Igraju specifičan nogomet, ali puno zreliji i pametniji u odnosu na onaj prije godinu dana - najavio je trener Farmaceuta današnju utakmicu.

Nakon što su Gorica i Varaždin načeli nastavak sezone SuperSport HNL, nastavljaju ga Istra 1961 i Slaven Belupo (17 sati) u 18. kolu prvenstva. Momčad Zorana Zekića trenutačno je četvrta s četiri boda manje od trećeg Osijeka pa se na koprivničkim ulicama govori o borbi za Europu. Zašto i ne bi.

No prije Europe fokus je na HNL-u pa je utakmicu na Aldo Drosini najavio trener Slaven Belupa.

– Baš me zanima kako ćemo ući u prvenstvo, tih nekoliko prvih utakmica moglo bi nas odrediti. Drago mi je da su se mladi dečki koje smo uveli u prvu momčad pokazali dobrima, bit će jako važni igrači u budućnosti – rekao je pa se osvrnuo na protivnika:

11.09.2022., Gradski stadion Ivan Kusek Apas, Koprivnica - SuperSport HNL, 09. kolo, NK Slaven Belupo - NK Istra 1961. Ante Crnac Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

– Istra nije imala puno promjena, ima kontinuitet, trener im je već dugo tamo. Izbalansirana je to momčad, tehnički jako dobra. Igraju specifičan nogomet, ali puno zreliji i pametniji u odnosu na onaj prije godinu dana. Dobri su u tranziciji, zanimljivi su i imaju nekoliko odličnih pojedinaca. Na nama je da budemo na maksimumu i da odigramo dobru utakmicu. Početak prvenstva bit će traženje za sve, ali će i odrediti daljnji tijek natjecanja.

Istra 1961 trenutačno je šesta momčad prvenstva. U momčadi im je ostao Ante Erceg, njihov najbolji strijelac koji je ove sezone zabio šest pogodaka. 

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije