Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER OSIJEKA

Zekić nezadovoljan: Pojedinci su se uljuljkali, neću ih više trpjeti

Cibalia - Vinkovci
Foto: Dubravka Petrić/Pixsell
1/11
12.03.2018.
u 08:40

- Odgovornost je prvo na meni jer ja biram momčad, ali vrijeme je da se neki pojedinci konačno trgnu. Neću ih više trpjeti.

Trener Osijeka Zoran Zekić bio je poprilično nezadovoljan nakon jučerašnjeg remija s Cibalijom (1:1) u Vinkovcima.

- Odgovornost je prvo na meni jer ja biram momčad, ali vrijeme je da se neki pojedinci konačno trgnu. Neću ih više trpjeti. Imao ili nemamo širinu, u susretima koji dolaze morat ću posegnuti za novim rješenjima. Pojedinci su se očito previše uljuljkali, a moja je krivnja što sam im dao toliko kredita. Razočaran sam sobom i sa svime što smo prikazali u ovoj utakmici. Ne znam što nas mora udariti po glavi kako bismo postali sami prema sebi iskreni - rekao je Zekić i dodao:

- Ni u jednom trenutku nismo izgledali kao momčad koja je došla po pobjedu. Ne znam je li za to kriva moja taktika ili samo izvedba igrača koji su bili prestatični i prespori na te 'druge' lopte, ali nismo izgledali dobro, i to je jedina istina. Nemamo gard favorita, na ovakvom terenu ne možeš igrati tako mlitavo.

Trener Cibalije Mladen Bartolović je dodao:

-  Zadovoljan sam i rezultatom, ali mogli smo i uzeti i više od boda.  Važno je da smo napokon uspjeli nešto i zabiti, valjda nam se sad otvorilo i da ćemo u srijedu do prve pobjede u prvenstvu u nastavku sezone.

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
12:12 12.03.2018.

Zekiću izgubili se dosta bodova protiv najslabijih momčadi...šteta..mogli ste biti u trci za prvaka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije