Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao i Hajduk

Zekić: Nema ništa slađe, a u Vinkovcima smo bili idioti

Osijek - Hajduk
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/4
09.09.2017.
u 23:22

Hajdukov trener Carrillo isključen je u 60. minuti. - Ne želim o sucima, ni njima nije lako - kazao je.

Osijek je nakon preokreta u Gradskom vrtu pobijedio Hajduk 2:1 (0:0) i to pogotkom u posljednjim sekundama sudačke nadoknade.

Zoran Zekić je tako pokvario rođendansku proslavu Joana Carrilla. Rekao je trener Hajduka kako ima plan kako pobjediti. Očito nije bio dobar. Jer njegova je momčad bila podređena, Osijek je diktirao tempo, imao nekoliko “mrtvih” prilika, a Hajduk, pak, odličnog Stipicu na vratima.

Teška utakmica

Gosti su, međutim, prvi došli u prednost, u 50. je Nižić bio najviši u skoku nakon ubačaja iz kornera. Već minutu kasnije u Osijeku su dobili potvrdu koliko su dobar posao napravili ovoga ljeta. Haris Hajradinović, koji je tek prije desetak dana u Gradski vrt stigao iz norveškog Haugesunda, u 51. je zabio za 1:1.

Osijek - Hajduk
1/11

- Zaslužena pobjeda koja odražava pravo stanje na terenu - komentirao je junak Eros Grezda.

Joan Carrillo, pak, nije previše očajavao nakon poraza. Naravno, pod uvjetom da ga njegova momčad doživi kao “školu”.

- Teška utakmica, prvi dio smo kontrolirali, iako je Osijek imao svoje šanse. Nakon što smo zabili gol napravili smo jednu grešku, nismo znali odigrati završnicu i zato smo izgubili. Ovaj poraz može biti i dobar ako momčad nešto nauči i ne ponovi pogreške - kazao je trener Hajduka koji nije dočekao kraj utakmice na klupi.

U 60. minuti, nakon jedne žustre rasprave, sudac Mlakar ga je poslao na tribine. O isključenju, međutim, nije želio.

- Ne želim pričati o sucima, znam da im je posao težak, ali težak je i naš trenerski posao - kazao je Carrillo. 


Zoran Zekić nastavio je skidati skalpove u Gradskom vrtu. Nakon Rijeke srušio je i Hajduk, tek mu se Dinamo nekako provukao i uzeo bod.

Nema odmora

- Bili smo apsolutno bolji. Trebali smo utakmicu ranije riješiti, ali nema ništa slađe nego u zadnjim sekundama zabiti gol za pobjedu. Iako nije jednostavno kada promašiš ovoliko prilika, uhvatiš se u razmišljanju hoće li te to kazniti - kazao je trener Osijeka. 


Nogometaši Osijeka nisu dobili dan odmora.

- Trening je sutra u 11. Bio bi grijeh da, nakon svega što smo pokazali u ova tri mjeseca, budemo idioti kakvi smo bili u Vinkovcima i upropastimo sve - prisjetio se Zekić poraza od Cibalije (1:2) u prošlom kolu.      

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije