Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek

Zekić: Ne smijemo se opustiti, pa i Rangers je ispao od amatera

Cibalia - Osijek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
06.07.2017.
u 15:42

– Nadam se da ćemo utakmicu iskoristiti na najbolji način i da ćemo ispraviti neke slabosti koje nam se ponavljaju.

Unatoč 2:0 kapitalu koji je u Andori stečen uz dosta muke i na “mišiće” trener Osijeka Zoran Zekić uoči uzvrata protiv UE Santa Colome ne dozvoljava da se govori kako je posao u 1. pretkolu kvalifikacija za Europsku ligu već završen.

– Što mislite da su iz Glasgow Rangersa očekivali kako će ispasti od momčadi iz Luksemburga – podsjeća Zekić na kalvariju škotskog velikana.

– Užasavam se takvih najava, posebice što je to europska utakmica i protivnik zaslužuje sve naše poštovanje – govori trener Osijeka.

Vraća se Lopa

Opuštanja znači nema, pogotovo što je utakmica protiv amaterske momčadi iz Andore i posljednja u pripremnom periodu.

– Nadam se da ćemo utakmicu iskoristiti na najbolji način i da ćemo ispraviti neke slabosti koje nam se ponavljaju. Želim da to dođe do automatizma i da steknemo samopouzdanje do utakmice s Luzernom. Želim vidjeti sve što nisam vidio u Andori u prvoj utakmici. Poslije imamo veliki broj utakmica u vrlo kratkom vremenu i nećemo ni imati vremena ispravljati neke stvari – nabrajao je trener Osijeka zahtjeve koje će staviti pred svoju momčad u koju se napokon vraća i lani najbolji, Dmitro Lopa.

“Ukrajinski Messi”, što je nadimak koji su mu nadjenuli navijači, u outu je bio dva tjedna nakon ozljede u prijateljskoj utakmici protiv bukureštanskog Dinama, a protiv amatera iz Andore dobit će ulogu u kakvoj ga do sada nismo vidjeli. Drugi najbolji Osijekov strijelac prošle sezone okušat će se kao korektor veznog reda.

– Lopa će igrati u malo izmijenjenoj ulozi. Očekujemo dosta gust raspored protivnika, a od njega tražim da dolazi po loptu i pravi višak – otkriva Zekić “specijalni zadatak” za Ukrajinca.

O Luzernu, izvjesnom idućem protivniku bijelo-plavih u 2. pretkolu i to već idućeg četvrtka, zasad se u Gradskom vrtu malo govori.

Redovi pred Gradskim vrtom

– U nedjelju igraju protiv Strasbourga i to će im biti “generalka” za nas. Vidjet ćemo njihove kvalitete, ali nadam se i slabosti koje bi mogli iskoristiti.

Unatoč neatraktivnom protivniku kakav je Santa Coloma Gradski vrt bi trebao biti solidno popunjen. Naime, u manje od tjedan dana već je prodano više od tisuću godišnjih ulaznica, a redovi na prodajnom mjestu su svakodnevni. Lanjski rekord od gotovo 3000 godišnjih pretplata ove će sezone, biti nadmašen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije