Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAT-TRICK Mladi Bugojanac napunio je mrežu Intera

Zec: Od sreće zbog tri gola nisam mogao zaspati

24.03.2009.
u 08:47

Točno 29 minuta trebalo je igračima Šibenika da na Šubićevcu zabiju čak četiri gola Interu. A od ta četiri tri je zabio prvi šibenski napadač ove sezone, mladi Bugojanac Ermin Zec.

Razumije se s Rodićem
– Ne mogu opisati koliko sam bio sretan. Cijelu noć gotovo da nisam zaspao, samo sam se okretao u krevetu i mislio na prošlu utakmicu. Znao sam ja i prije, dok sam u mome Bugojnu igrao za Iskru, zabiti tri gola na jednoj utakmici, no sad mi je to prvi put uspjelo otkad sam u Šibeniku – priča nam Ermin Zec.

S 13 golova u prvenstvu dijeli s Vručinom drugo mjesto na tablici strijelaca, bolji je samo Nikola Kalinić. A zajedno sa suigračem iz napada Rodićem Zec je zabio 20 pogodaka, drugi su tandem naše lige, odmah iza hajdukovaca Kalinića i Ibričića.

– Jednostavno nam ide! Nema nikakvih posebnih dogovora između mene i Ivana, sjajno se slažemo zahvaljujući treninzima i utakmicama koje zajedno odigramo – tvrdi Zec.

Šalje on pohvale na račun svih igrača Šibenika, posebno veznjaka koji njemu i Rodiću kvalitetno dodaju loptu. Bit će im znatno teže na gostovanju kod Sesveta jer Zec zbog tri žuta kartona propušta taj susret.

– Vjerujem da momčad može i bez mene. Krasi nas timska igra zahvaljujući kojoj se ja kao pojedinac samo istaknem – objašnjava Zec.

A bit će to prilika treneru Ivici Kaliniću da već sada iskuša neku od varijanti momčadi bez Zeca, nije tajna da bi on na kraju sezone trebao napustiti klub sa Šubićevca. Gledaju ga Werder i Schalke, voljeli bi ga vidjeti i u Hajduku.

Volio bih u inozemstvo
– Još je rano o tome govoriti, trebamo prvo odigrati utakmice do kraja prvenstva, a onda ću vidjeti. Istina je da ima zainteresiranih klubova, no ne znam mnogo o tome. Ne znam tako gdje ću, no moram kazati da bih volio otići u inozemstvo – kaže Zec.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije