Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenik stiže na Poljud

Zec: Hajduk se diže, no nemamo što izgubiti!

'za sport.....19.04.2006.......sibenik... ivan....bozic....sibenik snimio hrvoje jelavic'
'hrvoje jelavic'
18.10.2009.
u 11:54

Susjedski dalmatinski derbi bit će težak svim sudionicima zbog prilično narušenih odnosa između Šibenika i Hajduka.

Šibenčane danas očekuje uvijek teško gostovanje na Poljudu. Ovo današnje možda je i teže nego prijašnja jer je začinjeno netrpeljivošću između klubova.

Već su dugo narušeni dobrosusjedski odnosi, a uvod je u taj dalmatinski derbi prijava koju je protiv Hajduka arbitraži HNS-a podnio Šibenik jer mu bijeli nisu do danas platili 100 tisuća eura koliko mu pripada od prelaska Ante Rukavine u grčki klub Panathinaikos.

No Šibenikova trenera Branka Karačića više zanima stanje u njegovoj momčadi, pogotovu hoće li hitri napadač Ermin Zec, kojega muči istegnuće ramena, istrčati na Poljud.

– Mislim da bih trebao nastupiti, da će sve biti u redu – najavljuje Zec.

Odnosi između klubova, tvrdi on, ne opterećuju mnogo igrače. Usredotočeni su na nogomet, razmišljaju jedino o svojoj igri i utakmici s Hajdukom.

– Bijeli se dižu, sve su bolji, no nemamo što izgubiti, igrat ćemo najbolje što možemo, dat ćemo sve od sebe pa što bude – kaže Zec.

Dolazak u Split ima posebno značenje i za napadača Ivana Božića. Prije nešto više od godinu dana na Poljudu je doživio težak prijelom desne noge, dugo je trajao njegov oporavak, tek je ove sezone počeo igrati.

– Još nisam spreman za cijelu utakmicu, možda tek za sat vremena. Neće mi biti svejedno vratiti se na Poljud, moram to priznati. Baš sam prije neki dan na treningu dobio jedan udarac u tu desnu nogu, nisam imao štitnike pa sam se sledio! Kroz glavu mi je prošla ta ozljeda, odmah sam se svega prisjetio. Ipak, nadam se da ću igrati – kaže Ivan Božić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije