Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proljeće u Europi

Ždrijeb osmine finala Lige prvaka u ponedjeljak

Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
12.12.2014.
u 07:00

Zna se da će pobjednici skupina biti domaćini u uzvratima. Najbolji po skupinama su Atletico, Real, Monaco, Borussia, Bayern, Chelsea, Porto i Barcelona

Tko će se međusobno boriti za ulazak u četvrtfinale Lige prvaka doznat ćemo u ponedjeljak kada je ždrijeb u Nyonu.

Zna se da će pobjednici skupina biti domaćini u uzvratima. Najbolji po skupinama su Atletico, Real, Monaco, Borussia, Bayern, Chelsea, Porto i Barcelona, a drugi su: Juventus, Basel, Bayer, Arsenal, Šahtar, Manchester City, Paris Saint-Germain i Schalke. Utakmice osmine finala igrat će se od 17. veljače do 18. ožujka.

Vrijedi spomenuti i trećeplasirane, klubove koji nastavljaju natjecanje u Europskoj ligi, a to su: Olympiakos, Liverpool, Zenit, Anderlecht, Ajax, Roma, Athletic i Sporting.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije