Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održan ždrijeb

Dinamo doznao mogućeg protivnika u trećem pretkolu Lige prvaka!

Dinamo Cracovia
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
23.07.2018.
u 12:09

Dinamo nije bio nositelj, a izvukao je pobjednika dvoboja između Astane i Midtjyllanda!

Nogometaši Dinama sutra i službeno otvaraju novu sezonu. U drugom pretkolu Lige prvaka protivnik će im biti Hapoel Beer Sheva, a modri su već danas saznali tko će im biti sljedeći protivnik ako preskoče Izraelce.

Naime, u Nyonu se u podne održao ždrijeb Lige prvaka, Dinamo nije bio nositelj, a izvukao je pobjednika dvoboja između Astane i Midtjyllanda!

Dinamo Cracovia
1/10

Mogli su modri izvući i velikane poput Salzburga, Celtica ili Legije pa Nenad Bjelica može biti zadovoljan plesom kuglica u Nyonu. No, sve će to pasti u vodu ako se ne prođe Hapoel.

Utakmice 3. pretkola igraju se 7. ili 8. kolovoza, a uzvratne utakmice su 14. kolovoza.

U slučaju da Dinamo zapne već protiv Izraelaca, natjecanje će nastaviti u Europskoj ligi, a već se zna i mogući protivnik!

Nešto kasnije svoje moguće protivnike u trećem pretkolu Europske lige saznat će i naša preostala tri predstavnika u Europi - Rijeka, Osijek i Hajduk.

Tijek ždrijeba:

12:11 - Saznali smo da će Dinamo, ako pobijedi izraelski Hapoel, u trećem pretkolu igrati protiv pobjednika dvoboja između Astane i Midtjyllanda!

12:10 Astana (KAZ) / Midtjylland (DEN) - Dinamo/Hapoel

12:03 - Počela je ceremonija ždrijeba, Dinamo će uskoro saznati mogućeg protivnika u trećem pretkolu. Kažemo mogućer jer najprije mora pobijediti Hapoel.

11:50 - Još je deset minuta ostalo do početka ždrijeba u Nyonu

Ključne riječi

Komentara 8

MO
matK.O.
12:52 23.07.2018.

pazi ovo: "mogli su modri izvuči i velikane poput Salzburga,Celtica i Legije" hahah,koje veličine od klubova...

Avatar southman
southman
12:19 23.07.2018.

Dobar ždrijeb za Dinamo ! Lakši nego drugo pretkolo, Izraelci su veći izazov !

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
12:43 23.07.2018.

Bravo Hrvatski Dinamo !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije